Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω :

  1. Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).
  2. Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στη αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).
 

A.     ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε.

Όταν η επιστροφή σας παραληφθεί από την εταιρία μας , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του/των νέου/ων προϊόντος/ων και να προχωρήσουμε στην αποστολή του/τους. Πριν την παραλαβή των επιστρεφόμενων ειδών η εταιρία μας δεν πραγματοποιεί κράτηση/δέσμευση νέου/ων προϊόντος/ων.

Μεταφορικά Κόστη Αντικατάστασης :

Με τη χρήση του συνεργάτη μας ( ΕΛΤΑ ), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Αν η επιστροφή γίνεται απο την Αθήνα, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 2,00€ ( χωρίς ΦΠΑ )
  2. Αν η επιστροφή γίνεται απο οπουδήποτε αλλού εντός Ελλάδας, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 2,40€ ( χωρίς ΦΠΑ )
 

 B.      ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων παρακαλείστε να επικοινωνήσετε στο info@female-g.com και να μας δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, iban, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας.

Μεταφορικά Κόστη Επιστροφής Χρημάτων :

Με τη χρήση του συνεργάτη μας ( ΕΛΤΑ ), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Αν η επιστροφή γίνεται απο την Αθήνα, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 2,00€ ( χωρίς ΦΠΑ )
  2. Αν η επιστροφή γίνεται απο οπουδήποτε αλλού εντός Ελλάδας, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 2,40€ ( χωρίς ΦΠΑ )

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία , ανεξάρτητα με το προϊόντα, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.

Υπενθυμίζουμε ότι τα μοναδικά προιόντα που δεν επιστρέφονται είναι τα βιβλία.