«Οίκος» ο τόπος διαμονής μας ως Οντότητα και πως να τον καθαρίσετε!

Ο οίκος (το σπίτι), είναι ένα σημείο που διασταυρώνονται, ο χώρος και χρόνος, είναι ο τόπος όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σύμπαν.

Απωθεί και προσελκύει ενέργειες από τους αόρατους κόσμους κατά την διάρκεια μεταβατικών περιόδων.

Μεταμορφώστε το σε σημείο πλανητικής δύναμης και στροβολισμού ενέργειας. Η νέα εποχή έρχεται να σας υπενθυμήσει την σπουδαιότητα τον Οίκων σας.

Καθώς το σύμπαν αποκτάει πιο συγκεκριμένη μορφή, είναι σημαντικό να μεταμορφωθούν τα σπίτια σας σε «Ιερούς χώρους», δηλαδή σε ζωτικούς χώρους, με την αίσθηση της κοσμικής τάξης. Να δημιουργήσετε ολισθητική αίσθηση σε αυτούς, έτσι ώστε να συγχρονιστούν με την θεμελιώδη ύπαρξη της δημιουργίας.

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι που μπορείτε να εξυγιαίνετε και να εναρμονίζετε την ενέργεια του οίκου σας και αυτό με τη σειρά του θα διοχετεύσει την ενέργεια αυτή με την δόνηση της αγάπης στην Γαία και στο ευρύτερο σύμπαν.

Ο οίκος σας, μπορεί να γίνει ένας διαβιβαστικός σταθμός Φωτός, προσφέροντας υπηρεσία στο παντοδύναμο πνεύμα της Μητέρας Γης.

Οδηγίες για να  προσελκύσετε και να καθαρήσετε τις χαμηλότερες ενέργειες του Οίκου σας.

Γεμίστε ένα ποτήρι ζεστό νερό, κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε πως οι χαμηλότερες ενέργειες θα απορροφηθούν από αυτό το νερό. Κρατήστε το ποτήρι γεμάτο, μέχρι να νιώσετε την αρνητική ενέργεια του οίκου σας να εισέρχετε σε αυτό και αυτή που σας περιβάλει να είναι καθαρή και ελεύθερη από ανεπιθύμητες αρνητικές σκέψεις . Στη συνέχεια ρίξτε το νερό σε χώμα, ώστε η αρνητική ενέργεια να μεταμορφωθεί σε αγάπη από την μητέρα φύση. Πλύνετε τα χέρια σας με αγιασμό (εάν έχετε κάπου φυλαγμένο) ή απλά με σαπούνι. 

Πηγή : www.likewoman.gr

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα