Μια εργαζόμενη μητέρα στην Μύκονο

Ένας μαγικός τόπος για πολυπράγμονες ανθρώπους

Ανέκαθεν η Μύκονος έκρυβε και κρύβει εκπλήξεις. Είναι ένας τόπος που δεν σταματά να σε εκπλήσει…. με τους ανθρώπους που την επισκέπτονται αλλά και με τα μέρη της.

Φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά, ένας περίεργος χειμώνας και μία άνοιξη που ήρθε και έφυγε χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Ο Μάιος ήταν μία νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα από την αδράνεια στην πλήρη δράση. Το νησί άρχισε να βρίσκει την κίνηση του αλλά με πολύ δειλά βήματα. Για πρώτη φορά παραλίες όπως η Ψαρρού ή το Καλό Λιβάδι ήταν προσβάσιμες και ανοιχτές σε όλους. 

Το θρυλικό Nammos είχε φτάσει Πάσχα και ήταν έρημο, το αεροδρόμιο αν και προσφάτως ανακαινισμένο ήταν άδειο. Τα Ματογιάννια χωρίς κόσμο, μαγαζιά κλειστά και ο κόσμος άφαντος. Εικόνες πρωτόγνωρες, βγαλμένες  από ταινία του Hollywood.

Τώρα, το νησί άρχισε υποδέχεται κόσμο. Η μικρή Βενετία δειλά – δειλά αρχίζει να αποκτά και πάλι τους ρυθμούς της, θρυλικά μαγαζιά όπως το Jackie O και ο Scorpios ξεκινάνε πάρτι, το καλοκαίρι είναι εδώ.

Ο κόσμος μετά το “pause”, ξεκινά να αποκτά τους φυσιολογικούς ρυθμούς του, οι παραλίες γέμισαν και τα σοκάκια βουίζουν πάλι . Ωστόσο πολλά ξενοδοχεία  παραμένουν κλειστά, κόσμος έμεινε χωρίς δουλειά…… 

Το μέλλον δεν το  ξέρει κανείς , για πρώτη φορά  οι εξελίξεις τρέχουν και είμαστε όλοι θεατές χωρίς να ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Το σίγουρο είναι πως το Νησί των Ανέμων θα παραμείνει κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως με η χωρίς τον κορωνοιο.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα