Τι είναι το Ρέικι Ρυόχο?

Ρέικι Ρυόχο.

Δύο τόσο μικρές λέξεις , που όμως η φιλοσοφία τους κρύβει μεγάλη δύναμη και ενέργεια, καλή ενέργεια.

Το Ρέικι είναι μια ενεργειακή θεραπεία, που προέρχεται από την Ιαπωνία και ανακαλύφθηκε από τον Dr Mikao Usui. Η πλήρης ονομασία του σημαίνει πνευματική ενέργεια. Κατά την θεραπεία, ο θεραπευόμενος είναι ξαπλωμένος διαδοχικά, πρώτα ανάσκελα και κατά το δεύτερο στάδιο μπρούμυτα, όσο πιο άνετα και όσο πιο ήρεμα γίνετε. Ο θεραπευτής με απαλό άγγιγμα σε 14 βασικά σημεία του σώματος του, αφήνει την ενέργεια να ρέει μέσα στο σώμα, αποκαθιστώντας όσα ενεργειακά μπλοκαρίσματα ,μπορεί να υπάρχουν. 

Εκτός από τα 14 βασικά σημεία, ο θεραπευτής μπορεί να επικεντρωθεί και σε πιο συγκεκριμένα σημεία του σώματος, στα οποία ο θεραπευόμενος μπορεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Οι λόγοι για να κάνεις μια η παραπάνω συνεδρίες Ρέικι, είναι πάρα πολλοί, ειδικά με την καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε, όπου βομβαρδιζόμαστε με αρνητικότητα, τοξικές συμπεριφορές, άγχος και στρες. Το Ρέικι μας βοηθάει στην απόκτηση σωματικής ευεξίας, νοητικής ηρεμίας και την ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων και σκέψεων, τα οποία οδηγούν στη υγεία  του σώματος και του πνεύματος. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Ιπποκράτης πίστευε ότι η κάθε νόσος ξεκινάει πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα.

Ρέικι Ρυόχο

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Γιάννης Σάσσας

Γιάννης Σάσσας

Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.
Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα