Στην Ίο, βρίσκεται ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο!

Το ξενοδοχείο Calilo, στο club των καλύτερων ξενοδοχείων παγκοσμίως , σύμφωνα με τους NY Times! 

Ούτε στην Μύκονο, ούτε στην Σαντορίνη, αλλά στην Ίο,  βρίσκεται το Calilo, σε μια υπέροχη τοποθεσία στην όμορφη παραλία του Παπά, προσφέροντας ένα καταφύγιο γαλήνης και χαλάρωσης μέσα σε ένα δραματικό φυσικό περιβάλλον. 

Ωστόσο, σε αντίθεση με τα γειτονικά νησιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου, η Ίos διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ανέγγιχτες, απομονωμένες παραλίες, οι οποίες είναι ιδανικές για οποιαδήποτε ημερήσια εκδρομή.
Το Calilo, είναι χτισμένο με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στην ατμόσφαιρα του νησιού! Διαθέτει στην γη του, μονοπάτια μήκους 6 μιλίων, υπαίθριο σινεμά και βιολογικό κήπο με προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται στο εστιατόριο.

Ένας πρώην παίκτης της Wall Street, ο Άγγελος Μιχαλόπουλος, που έχει αποκτήσει το 30% της γης της Ίου, είναι ο ιδιοκτήτης του περίφημου Calilo. 

Ο Άγγελος Μιχαλόπουλος, που αποκαλείται από πολλούς «ο άρχοντας της Ιου», μαζί με τη σύζυγό του Βασιλική Πετρίδου θέλουν να δώσου νέα πνοή στο νησί!! 

Αυτό φυσικά με τον απόλυτο σεβασμό προς τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και το περιβάλλον της Ίου. 

Το Calilo δεν είναι το πρώτο ξενοδοχείο που έχει ο κ. Μιχαλόπουλος στο νησί, καθώς διαθέτει το «Agalia Luxury Suites» κοντά στην παραλία Τζαμαρία. 

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα