ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

Πρίν απο 32 χρόνια ο Πάολο Κοέλιο αποτύπωσε για πρώτη φορά την πασίγνωστη του φράση “ Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ , όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις“.

Πλέον σήμερα αυτή η φράση έχει γίνει το μάντρα των απανταχού αισιόδοξων.

Συχνά εχω ανθρώπους που μου παραπονιούνται, γιατί το σύμπαν δεν συνομωτεί υπερ τους, για να αποκτήσουν όλα αυτά που θέλουν.

Το σύμπαν όπως κάθετι άλλο σε αυτη την ζωή λειτουργεί νομοτελειακά και οι περισσότεροι  δεν έχουν μπεί καν στο κόπο  να αναζητήσουν τους κανόνες με τους οποίους λειτουργεί το Σύμπαν. Απλά περιμένουν… και περιμένουν… και περιμένουν  όλα αυτά που θέλουν, να τους πέσουν μαγικά απο τον ουρανό.

Για να λειτουργήσει το σύμπαν υπέρ σας , πρεπει να αυξήσετε την προσωπική σας ενεργειακή δόνηση, το οποίο σημαίνει:

  1. Σηκωνόμαστε από τον καναπέ , καταστρώνουμε σχέδιο για αυτό που θέλουμε , και εργαζόμαστε εντατικά για την απόκτησή του. Συγγνώμη αλλά το Σύμπαν απεχθάνεται την οκνηρία και τις δικαιολογίες, και βέβαια είναι και ο τρόπος του να τσεκάρει, αν αυτό που ζητάτε είναι πραγματικό ή ένα καπρίτσιο της στιγμής.
  2. Το Σύμπαν λατρεύει την ευγνωμοσύνη. Εάν δεν αισθάνεστε πραγματικά ευγνώμων για αυτά που ήδη έχετε, τότε ότι και να σας προσφέρει απλόχερα, θα έχετε το συνεχές ανικανοποίητο, το οποίο δεν μεταστρέφει την κατάστασή σας.
  3. Συνειδητά σταματήστε την μεμψιμοιρία και την γκρίνια γιατί η δόνησή σας πέφτει.

Ορθά κοφτά το Σύμπαν δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σας εάν κλαίγεστε.

Μπείτε στην διαδικασία να τα κάνετε τρόπο ζωής τα παραπάνω και σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις που ούτε καν έχετε φανταστεί ακόμα.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Γιάννης Σάσσας

Γιάννης Σάσσας

Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.
Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα