Σινεμαδάκι στην ύπαιθρο!

Σας προτείνουμε σινεμαδίακι στην ύπαιθρο!

Στο ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ την Παρασκευή στις 21:00 έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την ταινία: Park Your Cinema: Η Μεγάλη Κούρσα Γύρω από τον Κόσμο (1965)

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τίτλος: Η Μεγάλη Κούρσα Γύρω από τον Κόσμο (1965)

Υπόθεση:

Στις αρχές του 20ού αιώνα, δύο αιώνιοι αντίπαλοι παίρνουν μέρος σε μία επική κούρσα αυτοκινήτων που ξεκινά από τη Νέα Υόρκη και καταλήγει στο Παρίσι. Οι Jack Lemmon, Tony Curtis και Natalie Wood πρωταγωνιστούν σε τούτο το πανάκριβο slapstick υπερθέαμα επεισοδιακών καταστάσεων, το οποίο αποτελεί ένα θαυμάσιο homage στις κωμωδίες του βωβού κινηματογράφου. Περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο σε διάρκεια (τέσσερα λεπτά) τουρτοπόλεμο στην ιστορία του σινεμά, που χρειάστηκε πέντε μέρες για να γυριστεί, εξαντλώντας καστ και συνεργείο!    

Σκηνοθεσία: Blake Edwards

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σε περίπτωση που καλυφθεί η μέγιστη χωρητικότητα της υποδομής, δεν θα μπορούν να εισέρχονται νέοι επισκέπτες στο Ξέφωτο.

Χαμογέλασε, κι ο κόσμος θα χαμογελάσει μαζί σου…

Για πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι, το πολυαγαπημένο πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ Park Your Cinema σας προτείνει κλασικές ταινίες ρεπερτορίου, τις οποίες ίσως ανακαλύψετε για πρώτη φορά ή θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε σε μεγάλη οθόνη.

Οι προβολές του Αυγούστου συνεχίζουν να χαρίζουν άφθονο γέλιο στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ. Από μία glamorous κρουαζιέρα με στόχο την εύρεση του πλούσιου γαμπρού μέχρι την πιο τρελή κούρσα αυτοκινήτων των αρχών του 20ού αιώνα, θα χαρείτε την ψυχαγωγία που πρόσφερε το Hollywood περασμένων δεκαετιών, με πρωταγωνιστές αστέρες αξεπέραστους και παντοτινά αγαπημένους. Με τη μαγεία φυγής που μόνο το σινεμά είναι ικανό να ζωντανέψει μπροστά στο βλέμμα σας.

Επιμέλεια προγράμματος: Ηλίας Φραγκούλης

Photos: pexels.com/ skitter

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα