Γιατί φοράω την μάσκα!

Επιστροφή στο κλεινόν άστυ!


Έρχεται μια εβδομάδα… Με εκπλήξεις αλλά μπόρα θα είναι και θα περάσει. Εσείς που λέτε, πως ο ιός είναι μούφα είστε οι ίδιοι, που πρώτοι φοράτε τη μάσκα για να μην φάτε το πρόστιμο των 150 ευρώ. 

Εγώ τη φοράω για όλους τους σοβαρούς λόγους και για το πρόστιμο. Ναι κάποιοι χρησιμοποιούν τον ιό για να πετύχουν στόχους, ναι κάποιοι χρησιμοποιούν τον ιό για να “κτίσουν καριέρες”, ναι κάποιοι χρησιμοποιούν τον ιό για να κερδίσουν χρήματα, ναι κάποιοι χρησιμοποιούν τον ιό για να περάσουν νόμους. Όμως, ο ιός υπάρχει, θερίζει και δεν χαρίζει.

Μην παρασύρεστε από την κάθε μπούρδα, που διαβάζετε περί συνωμοσίας για τσιπ, εμβόλια και ό,τι χαζό σας πλασάρουν. Δεν σας κουνάω το δάκτυλο. Αλλά αν προσέξετε εσείς τότε θα έχετε εξασφαλίσει και την υγεία του διπλανού σας. Κι αυτός μπορεί να είμαι εγώ. 

Φοράω την μάσκα γιατί σκέφτομαι κι εσένα. Πλένω συνέχεια τα χέρια γιατί σκέφτομαι το σύνολο. Κάντε ο,τι νομίζετε αλλά δεν είστε μόνοι. Ρωτήστε κι εμάς που προσπαθούμε και για εσάς εκτός από τον υπέροχο εαυτό μας. 

Καλό σας βράδυ πάω τον σκυλάκο μου βόλτα. Χωρίς την μάσκα μου γιατί σε λίγες μέρες θα την φοράμε και στους δρόμους….


Γιώργος Σφακιανάκης 
Δημοσιογράφος

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα