Τεταμένο το κλίμα στην Μύκονο, λόγω των καινούργιων μέτρων!

Κρίσιμο, και καζάνι που βράζει, είναι το κλίμα στην Μύκονο, στον κύκλο των επιχειρήσεων και όχι μόνο. 


Ο Στέλιος Μπρίγγος, ο εντεταλμένος Πολιτισμού Κυκλάδων και Περιφερειακός Σύμβουλος Μυκόνου, έκανε χθες μια ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, όπου προτρέπει την άμεση κινητοποίηση όλων….. 

Ζητούμε την άμεση κινητοποίηση των τεσσάρων Βουλευτών Κυκλάδων, ούτως ώστε να ανατραπεί η απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.


Η Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, έχει από τα χαμηλότερα ποσοστά θετικών κρουσμάτων COVID-19 στην Ελλάδα, δεχόμενου μάλιστα των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών.  

Όπως εξαιρέθηκαν από την απόφαση και άλλοι Τουριστικοί προορισμοί και συνεχίζουν να λειτουργούν τα καταστήματα και μετά τις 12, έτσι να εξαιρεθεί και η Μύκονος τηρουμένων των περιορισμών. 


Το μέτρο αυτό όχι μόνο αποτελεί για το νησί της Μυκόνου, ευθεία επίθεση στο Τουριστικό προϊόν της διασκέδασης που πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα,  αλλά όχι να ισοπεδωθεί, αλλά και ένα εμπόδιο για τους επισκέπτες που επιλέγουν να κάνουν κράτηση την τελευταία στιγμή καθώς θα επιλέξουν άλλους προορισμούς ανταγωνιστικούς για την χώρα μας. Το μετρό αυτό δηλαδή είναι εμπόδιο και ως προς τις ήδη υπάρχουσες κρατήσεις οδηγώντας σε ακυρώσεις, αλλά και για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. 


 Οι επιχειρήσεις λοιπόν να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα με μεγαλύτερη σχολαστικότητα και οι έλεγχοι να  συνεχίσουν να πραγματοποιούνται όπου κριθεί απαραίτητο απο τις ελεγκτικές αρχές. 


ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ λοιπόν από τους 4 Βουλευτές Κυκλάδων ώστε να  ανατραπεί η άδικη και άνιση για την επιχειρηματικότητα και τους εργαζομένους,  απόφαση.

photo cover: pexels.com/DanaTentis

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα