Η πρόβλεψη για την οικονομία. Ο διαισθητικός σύμβουλος Μιχάλης Κυριακόπουλος, γράφει την πρόβλεψη για την οικονομία της Ελλάδας, το φθινόπωρο.

Μου είχε ζητηθεί από γνωστή δημοσιογράφο πριν από 10 μέρες περίπου να κάνω μία πρόβλεψη για την οικονομία μας για το προσεχές φθινόπωρο, δεδομένου όμως της συνεχιζόμενης αύξησης κρουσμάτων του ιού στην χώρα μας και των προηγούμενων προβλέψεων μου, που ήδη έχουν δημοσιευτεί για τον ίδιο λόγο, η οικονομική πρόβλεψη για το φθινόπωρο δεν είναι απαραίτητη καθώς δυστυχώς επιβεβαιώνονται πάλι οι διαισθήσεις μου για τον κορονοϊό. Επομένως, η αύξηση κρουσμάτων στην χώρα μας φωτογραφίζει και την πτώση της οικονομίας μας απ το φθινόπωρο και μετά… 

Η ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ήταν σωστή απόφαση από την μεριά της κυβέρνησης, τα νέα μέτρα που θα επιβάλουν ή που έχουν αρχίσει να επιβάλουν για τον περιορισμό των κρουσμάτων, θεωρώ ότι άργησαν να τα εφαρμόσουν καθώς το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για αυτή την κατάσταση φέρει ο κόσμος, με την ανεύθυνη στάση του και το λιγότερο μέρος η κυβέρνηση. Το είχα προβλέψει και εκτός απ τους δημοσιογράφους είχα ενημερώσει και υπηρεσιακούς παράγοντες. Είχα μάλιστα αναφέρει ότι θα έχουμε γενικό lockdown προς τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής έχουν ξεκινήσει κάποια τοπικά lockdown να γίνονται και θα γίνουν και άλλα, εύχομαι να μην γίνει ξανά γενικό lockdown γιατί η οικονομία μας δεν θα το αντέξει. 

photo:pexels.com/JovydasPinkevicius

Τέλος, ευελπιστώ ο κόσμος να συμμορφωθεί έστω και τώρα με τις υποδείξεις των αρχών και των επιστημόνων για την πλήρη τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας του, διότι αν δεν το κάνει θα επιβεβαιώσει πάλι την αρχική μου διαίσθηση για γενικό lockdown καθώς ήδη επιβεβαιώνει την διαίσθηση που είχα γα την αύξηση κρουσμάτων αυτή την περίοδο! 

Στο χέρι όλων μας είναι να αποφύγουμε τα χειρότερα που δυστυχώς έχω δει ότι θα συμβούν…θα χαιρόμουν πραγματικά να με διαψεύσει ο κόσμος, καθώς  δεν επιθυμώ αυτές οι διαισθήσεις να επιβεβαιωθούν.

Μιχάλης Κυριακόπουλος

Βιογραφικό:

Ο Μιχάλης Κυριακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Στην Κύπρο, δημιούργησε την πρώτη εμπορική εταιρεία εισαγωγής ενδυμάτων χονδρικής-λιανικής, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στη Λευκωσία και αργότερα ακόμα δύο σε άλλες πόλεις της Κύπρου. Μέχρι που πριν από έναν χρόνο αποφάσισε να ασχοληθεί με την επιστήμη της διαίσθησης! 

Έχοντας το χάρισμα της διαίσθησης αλλά και την απαραίτητη γνώση του τι σημαίνει επιχείρηση, καταφέρνει εξαιρετικές συνεργασίες στο εξωτερικό για λογαριασμό Ελλήνων και Κυπρίων. Κατά τη διάρκεια επαγγελματικών επισκέψεών του σε διάφορες χώρες, αναπτύσσει στενές σχέσεις με αρκετούς πελάτες, τους οποίους, έπειτα από παρότρυνσή τους, αρχίζει να τους συμβουλεύει και σε άλλους τομείς της ζωής τους μέσω της διαίσθησής του -αρχικά σε φιλικό επίπεδο και αργότερα σε επαγγελματικό. Στα τέλη του 2019 και με τη μόνιμη επιστροφή του στην Αθήνα, όπου μετέφερε και την έδρα των επιχειρήσεών του, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του συμβούλου επιχειρήσεων αλλά και του διαισθητικού συμβούλου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η γιαγιά του, Δέσποινα, γνωστή ως Ντέπυ Κοβατζή, υπήρξε διάσημο μέντιουμ στα 70s, τα 80s και τα 90s, με πελάτες όπως ο πρώην πρωθυπουργός Ευάγγελος Αβέρωφ. Είχε διακρίνει ότι ο εγγονός της έχει το χάρισμα της διαίσθησης, είχε προβλέψει ότι θα ασχοληθεί με αυτό, και τον παρότρυνε να το ακολουθήσει. Άλλωστε, το χάρισμα αν δεν το μεταδίδεις, είναι άχρηστο.

photo cover: pexels.com/AlexandreSaraivacarniato

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα