Ο Νόμος Της Έλξης!

Πριν από μερικά χρόνια είχα την τύχη να γνωρίσω έναν πολύ φωτισμένο άνθρωπο, σχετικά μικρής ηλικίας, ο οποίος είχε καταλάβει από πολύ νωρίς πως ήθελε να ζήσει την ζωή του,και είχε περικλείσει όλη του την φιλοσοφία, σε μια και μόνο φράση:

“ Η ζωή είναι μπουφές”

Αυτή του η φράση μου είχε εξάψει την περιέργεια, οπότε έτσι ανήσυχος όπως είμαι πάντα, δεν κρατήθηκα και τον ρώτησα τι εννοούσε.

-Μα είναι πολύ απλό, κάθε μέρα παίρνεις το πιάτο σου, και διαλέγεις τι θέλεις να ζήσεις, όπως ακριβώς σε έναν μπουφέ.

-Και πως γίνεται αυτό??

-Μα φυσικά με το να κατανοήσεις πλήρως τον

“ Νόμο της Έλξης“

Άρχισε να μου εξηγεί, ότι είναι ένας από τους πλέον αρχαίους νόμους που διέπουν το Σύμπαν, και βασίζεται στην εστίαση του νού σου, στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Έχεις παρατηρήσει ποτέ ότι όταν η σκέψη σου, τρέχει και επιμένει να γυρίζει γύρω από μια κακή κατάσταση, συνήθως μετά από λίγο αυτή η κατάσταση γίνεται  πραγματικότητα?

-Ναι.

-Αυτό συμβαίνει γιατί άθελα σου, έχεις  βάλει σε κίνηση αυτόν τον Συμπαντικό Νόμο.  Τον ίδιο Νόμο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και για το αντίθετο.

Πρώτα απ όλα κάνεις μια νοερή απεικόνιση από αυτό που θέλεις με όσο μεγαλύτερη λεπτομέρεια γίνεται, σε τέτοιο σημείο που να το ”γεύεσαι ήδη”, σαν να το έχεις κάνει ήδη κτήμα σου. Όσο μεγαλύτερη η λεπτομέρεια , τόσο πιο μεγάλη η συχνότητα της ενέργειας που εκπέμπεις.

Όταν αρχίζεις να εκπέμπεις σε αυτήν την Συμπαντική συχνότητα, ο νόμος αρχίζει να κινητοποιεί δυναμικά πρόσωπα καταστάσεις και γεγονότα, έτσι ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην πάψεις να εκπέμπεις  απρόσκοπτα αυτό που θέλεις, και να κινήσαι και εσύ προσωπικά προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλιώς θα βρεθείς πάλι στον σημείο 0.

Δοκίμασέ το και πες μου το αποτέλεσμα….

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Γιάννης Σάσσας

Γιάννης Σάσσας

Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.
Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα