Πλούσιοι και διάσημοι εγκαταλείπουν το Los Angeles!

Οι άνθρωποι της showbiz, φεύγουν και εγκαταλείπουν για πάντα το Los Angeles. O κορωνοϊός μετατρέπει την Πόλη των Ονείρων, σε μια πόλη, που μαστίζεται από παθιασμένους και βίαιους εγκληματίες

Το πιο πρόσφατο, υψηλού προφίλ όνομα, που εγκατέλειψε το Χόλιγουντ, είναι ο δισεκατομμυριούχος της Tesla, Elon Musk, ένας αγαπημένος της showbusiness. Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ λέει, ότι ήταν ο Μόσκ που ενέπνευσε την απεικόνιση του Τόνι Στάρκ, του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου εφευρέτη, στις ταινίες Iron Man.

Ο Musk πούλησε πρόσφατα το συγκρότημα τεσσάρων κατοικιών στο Bel Air έναντι συνολικού ποσού 62 εκατομμυρίων δολαρίων, και λέγεται ότι σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στο Τέξας, όπου κατασκευάζει ένα νέο εργοστάσιο της Tesla ύψους 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Όταν ο πραγματικός Iron Man απομακρύνεται από το Χόλιγουντ, ξέρετε ότι έχει τελειώσει», λέει μια πηγή σε ένα, από τα μεγάλα στούντιο. 

Η πόλη , είναι γεμάτη πια, από μουσαμάδες και κουτιά από χαρτόνι! 

Τζάνκι και άστεγοι, πολλοί από τους οποίους είναι σαφώς ψυχικά άρρωστοι, περπατούν στους δρόμους με τους φοίνικες σαν ζόμπι,  τρία τετράγωνα πιο κάτω, από σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με θέα τον Ειρηνικό. 

Τα κλεμμένα ποδήλατα στοιβάζονται πάνω στα πεζοδρόμια, γεμάτα με σπασμένες σύριγγες.

Τα τηλεοπτικά δελτία είναι γεμάτα με ιστορίες τρόμου, από όλη την πόλη!

Σήμερα, το Λος Άντζελες είναι μια πόλη στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Οι πινακίδες «προς πώληση» είναι παντού, καθώς οι μεσαίες τάξεις, ιδίως εκείνες με οικογένειες, καταφεύγουν στα ασφαλέστερα προάστια, με πολλούς να επιλέγουν να εγκαταλείψουν εντελώς το Λος Άντζελες.

Τα Αμερικανικά ΜΜΕ αρχίζουν να λένε : «Υπάρχει μαζική έξοδος από το Χόλιγουντ». 

Photos: pexels.com/pixabay

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα