Μύκονος: Σε αναστολή λειτουργίας το beach bar Nammos και Scorpios. Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας!

Την αναστολή λειτουργίας των beach bar Nammos και «Σκορπιός» στη Μύκονο, αποφάσισε το βράδυ της Τρίτης (1/9) η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στα δύο μαγαζιά.

Η σχετική απόφαση επικαλείται «επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας», ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται η επιβεβαίωση αρκετών κρουσμάτων κορονοϊού στο νησί, με αρκετά τεστ να έχουν γίνει στους εργαζόμενους των καταστημάτων.

Η απόφαση αναρτήθηκε στην Διαύγεια προ ολίγου και αναφέρει πως τα προαναφερθέντα καταστήματα αναστέλλουν τη λειτουργία τους μέχρι τις 4 του μήνα.

Η κατάσταση στο νησί, το οποίο ήδη βρίσκεται σε καθεστώς επιβαρυμένης επιδημιολογικά περιοχής, θα αξιολογηθεί το επόμενο διάστημα από τους ειδικούς, οι οποίοι αναμένεται να εισηγηθούν και αν το λουκέτο θα παραταθεί ή τους όρους υπό τους οποίους θα λειτουργούν στο εξής οι δύο επιχειρήσεις.

Photo cover: pexels.com/JimmyTeoh

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin