Ο μύθος του Hollywood έγινε 80 ετών!

Η Ράκελ Γουέλς που άφησε εποχή με την ομορφιά της, έκλεισε τα 80 της χρόνια. 

photo:RaquelWelchWing/instagram

Yπήρξε sex symbol για πάνω από 20 χρόνια τις δεκαετίες ’60-’80 και μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη , και μέχρι και σήμερα είναι κούκλα.
Αρχίζοντας την καριέρα της σε ηλικία 19 ετών, πρωταγωνίστησε σε μία σειρά περίπου 65 ταινιών και είναι κάτοχος Χρυσής Σφαίρας για τη συμμετοχή της στο έργο «Ο Ντ’ Αρτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες».

photo:RaquelWelch/instagram

Κέρδισε την προσοχή για το ρόλο της στο Fantastic Voyage (1966), μετά την οποία κέρδισε συμβόλαιο με το 20th Century Fox  Παρόλο που είχε μόνο τρεις γραμμές διαλόγου στην ταινία, οι εικόνες της στο μπικίνι με το δέρμα του δέρματος έγιναν αφίσες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που την μετέτρεψαν σε διεθνές σύμβολο σεξ. 

photo:RaquelWelch/instagram

Η μοναδική προσωπικότητα της Γουέλς, έκανε την εικόνα της – θρύλο , το1960 και το 1970, λόγω της απεικόνισης ισχυρών γυναικείων χαρακτήρων και έσπασε το καλούπι του αρχέτυπου σεξουαλικού συμβόλου.  Η άνοδος της, τερμάτισε την έντονη προώθηση, του ξανθού βομβαρδισμού του Χόλιγουντ . 

 Προτάθηκε επίσης για ένα βραβείο Χρυσής Σφαίρας για την Καλύτερη Ηθοποιό στην Τηλεοπτική Ταινία για την ερμηνεία της στην ταινία Right to Die (1987).

photo:RaquelWelch/instagram

 Το 1995, η Γουέλς επιλέχθηκε από την Empire περιοδικό ως ένα από τα “100 πιο σέξι αστέρια στην ιστορία του κινηματογράφου”. 

Το 2011, η Health Men της έδωσε την  2η θέση στη λίστα με τις «πιο καυτές γυναίκες όλων των εποχών». 

Photo cover: RaquelWelch/instagram

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα