Η Σάλμα Χάγιεκ έγινε 54 ετών

Η φλογερη Μεξικάνα, Σάλμα Χάγιεκ έγινε 54, και παραμένει εκρηκτική!
Με μόλις 1.57 ύψος, και συγχρόνως έντονες καμπύλες, κατάφερε να κατακτήσει το Hollywood και τον πολυεκατομυριουχο Φρανσουά – Ανρί – Πινο(33δις).


«Πολλοί σοκάρονται που παντρεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο. Κάποια μάλιστα τρομάζουν κιόλας με μένα. Αλλά είναι απλώς ένας διαφορετικός τρόπος να δείχνεις ρατσισμό. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως αυτή η Μεξικάνα ,κατέληξε στην ζωή που έχει και νιώθουν άβολα γύρω μου», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της πριν λίγα χρόνια, στο Town & Country.
Η ηθοποιός παραδέχτηκε δημόσια, ότι αυτή και ο αδελφός της, ήταν πολύ κακομαθημένα παιδιά , από τον εύπορο πατέρα τους, επιχειρηματία, Sami Hayek Dominguez και την μητέρα της, Diana Jiménez Medina, τραγουδίστρια της όπερας.


Έχει μια κόρη την Βαλεντίνα Παλόμα Πινο, 14 ετών.
Το 1971, είδε την ταινία Chocolate Factory, σε έναν τοπικό κινηματογράφο, και η Σάλμα 12 μόλις ετών, αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός.
Ο σημαντικός ρόλος της ήταν στην ταινία του 2002 Φρίντα , όπου έπαιζε. την ζωγράφο Φρίντα Κάλο , και ήταν υποψήφια για Όσκαρ. Αυτή η ταινία της, ήταν μια κρίσιμη και εμπορική επιτυχία για την Σάλμα Χάγιεκ.
Κέρδισε το Βραβείο Daytime Emmy για την Εξαιρετική Σκηνοθεσία σε Ειδικό για Παιδιά.

Το 2017, προτάθηκε για το Βραβείο Ανεξάρτητου Πνεύματος, για το ρόλο της στο Beatriz στο Dinner .

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin