Τεράστιο σκάνδαλο απειλεί τον οίκο GUCCI

Ο διάσημος οίκος Gucci, κλονιζεται, για δεύτερη φορά, από ένα τεράστιο σκάνδαλο για σεξουαλική κακοποίηση, και μάλιστα από ένα μέλος της οικογένειας.

Η Αλεξάνδρα Ζαρίνι, η 35χρονη εγγονή του Aldo Gucci, του μεγαλύτερου γιου του ιδρυτή του GUCCI, υπέβαλε μήνυση αυτή την εβδομάδα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια, σύμφωνα με τους New York Times. Ισχυρίζεται ότι ο πατριός της, Τζόζεφ Ραφάλο, την κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια και κατηγορεί τη μητέρα της, Πατρίτσια Γκούτσι, και τη γιαγιά της, Μπρούνα Παλόμπο, πως γνώριζαν και κάλυψαν την κακοποίηση.

 Ισχυρίζεται ότι από 6 ετών έως 22, ζούσε ένα εφιάλτη. Ο πατριός της, πήγαινε συχνά στο κρεβάτι της γυμνός και προσπαθούσε να διεισδύσει με τα χέρια του. Στη μήνυση αναφέρει ότι εξέθετε τα δικά του γεννητικά όργανα και τα έτριβε επάνω της.

Μητέρα και γιαγιά γνώριζαν και συγκάλυπταν την κακοποίηση

Η Ζαρίνι ισχυρίζεται πως η μητέρα της, Πατρίτσια, όχι μόνο επέτρεπε τη συμπεριφορά αυτή του συζύγου της, αλλά τόσο η ίδια όσο και η γιαγιά της την απειλούσαν να μη μιλήσει.  Όπως αναφέρει, αποκάλυψε το μυστικό της στη μητέρα της, η οποία της είπε επίσης να σιωπήσει. Σύμφωνα με τη μήνυση, η γιαγιά και η μητέρα της, προσπάθησαν να αποφύγουν, με κάθε κόστος, αυτό  το τεράστιο σκάνδαλο, που θα μπορούσε να στιγματίσει το όνομα Gucci και ενδεχομένως να κοστίσει εκατομμύρια! 

 Η Αλεξάνδρα   Ζαρίνι,   έκανε χρήση κοκαΐνης για χρόνια,  και όπως αναφέρει στη μήνυση της, ο Ραφάλο την ενθάρρυνε να το κάνει. Τελικά πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά από εκκλήσεις της μητέρας της. 

Η Ζαρίνι δήλωσε στους New York Times πως η μητέρα της και η γιαγιά της την απείλησαν πως θα την αποκληρώσουν, και ισχυρίζεται, πως είναι κατά ένα μεγάλο μέρος οικονομικά ανεξάρτητη από την οικογένειά της μετά την αποτοξίνωση, και προς το παρόν είναι μητέρα πλήρους απασχόλησης. 

«Δεν με νοιάζει. Απλώς θέλω να το σταματήσω… Απλώς δεν θέλω να συμβεί σε κανέναν, όπως για παράδειγμα στο παιδί μου ή σε οποιοδήποτε άλλο παιδί», δήλωσε στους New York Times.

Έιναι το δεύτερο σκάνδαλο που χτυπάει τον οίκο GUCCI! 

Πριν 22 χρόνια, ιστορία  της «Μαύρης Χήρας» της πρώην συζύγου του Maurizio Gucci, συγκλόνισε τον κόσμο, όταν ο εγγονός του Guccio Gucci, ιδρυτή του θρυλικού οίκου, έπεφτε νεκρός στην είσοδο του γραφείου του στο Μιλάνο,μετά από εντολή της εκδικητικής πρώην συζύγου !

Τον Μάρτιο του 1995, ένας ψυχρός εκτελεστής εισέβαλε στο γραφείο του Gucci στο Μιλάνο και τον πυροβόλησε τρεις φορές στην πλάτη και μία στο κεφάλι. Ο θάνατός του προκάλεσε σάλο στον παγκόσμιο κόσμο της μόδας και απασχόλησε έντονα τα MME της εποχής. Η Πατρίτσια Ρετζιάνι είχε πετύχει τον σκοπό της. Ο πρώην σύζυγός της δεν θα παντρευόταν την επί έξι έτη σύντροφό του και έτσι οι δύο κόρες που είχαν μαζί θα παρέμεναν οι μοναδικές κληρονόμοι της περιουσίας του Gucci.

«Το όνομά μου είναι Αλεξάνδρα Ζαρίνι. Καταθέτω μήνυση κατά του θετού μου πατέρα, κατά της μητέρας, της γιαγιάς και άλλων, γιατί κακοποιήθηκα σεξουαλικά από τον πατριό μου, από την ηλικία των 6 ετών». Με αυτά τα λόγια ξεκινάει το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin