????????????????????????????????????

Petros Klampanis: “Irrationalities” στο κήπο του Μεγάρου

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020/20:30

O μπασίστας-συνθέτης – μουσικός του κόσμου Πέτρος Κλαμπάνης ετοίμασε μια παράσταση για τον Κήπο του Μεγάρου βασισμένη στην τελευταία του δισκογραφική κυκλοφορία, με τίτλο “Irrationalities” η οποία είναι εμπνευσμένη από ένα βαθύ προσωπικό ταξίδι. 
Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019 -είναι η τέταρτη δισκογραφική δουλειά του-  με το γνωστό Γερμανικό jazz label Enja. Για τη συγκεκριμένη ηχογράφηση επέλεξε ένα μικρό μουσικό σχήμα (piano trio) και συνεργάστηκε με δύο εξαιρετικούς Eυρωπαίους μουσικούς: τον πιανίστα Kristjan Randalu από την Εσθονία και τον κρουστό και ντράμερ Bodek Janke από την Πολωνία, με έδρα το Βερολίνο με τους οποίους περιοδεύει ανά τον κόσμο και  θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στον Κήπο σε μια από τις σπάνιες φορές που θα παίξουν στην Ελλάδα

Στην παράσταση θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε συνθέσεις του δίσκου ζωντανά, με τη συνοδεία των εξαίρετων μουσικών με τους οποίους ηχογράφησε και στο στούντιο και άλλα κομμάτια καθώς και ένα καινούριο τραγούδι που ετοιμάζει με την Κατερίνα Ντούσκα που θα είναι γκεστ στην παράσταση της 12ης Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου. Το live αυτό θα είναι μια προσπάθεια «αναπαραγωγής» του κόσμου του ‘Irrationalities’, μια εμπειρία για όποια και όποιον βρεθεί στον κήπο εκείνη τη μέρα. Ένα live διαφορετικό, με τον ρομαντισμό και τον δυναμισμό να αντιπαρατίθενται και να συνυπάρχουν.  Από το πρώτο κομμάτι που ανοίγει τον δίσκο με χιούμορ Easy Come Easy Go, μέχρι αυτό που δείχνει πόσο λογικό μπορεί να είναι κάτι μέσα στον παραλογισμό του, όπως το ομότιτλο του δίσκου Irrationality. Συναισθηματικό, αλλά και αποφασιστικό όπως το Seeing You Behind My Eyes και κάποιες φορές αντιφατικό, όπως υπονοεί το No Becomes Yes.
Ο Πέτρος Κλαμπάνης θα συνεχίσει τα ταξίδια του όταν επιτραπούν σε Ευρώπη, Αμερική, Ρωσία, Ιαπωνία τους υπόλοιπους μήνες σε μια διαρκή κίνηση με οδηγό το Irrationalities.


Guest  Κατερίνα Ντούσκα


Πέτρος  Κλαμπάνης
 μπάσο, καλλιτεχνική επιμέλεια
Kristjan Randalu πιάνο
Bodek Janke drums, percussion


Ηχοληψία: Γιώργος ΚαρυώτηςΣυμπαραγωγή Μεγάρου Μουσικής &  Well art live – Ελένη Καλέση

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Εκδοτήρια:
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Tηλ 210 7282333
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τηλ 210 7282367

Χώρος:
Κήπος του Μεγάρου

Ημερομηνία/Ώρα έναρξης
12 Σεπτεμβριου 2020/20:30

Προπώληση από:
15 Ιουλίου 2020

Τιμές:
Γενική είσοδος: 12€

Αγορά Εισιτηρίων Online


Στις εκδηλώσεις στον Κήπο του Μεγάρου ακολουθούνται όλες οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της μετάδοσης του Covid – 19:
– Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδo, σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και κατά την έξοδo από τον χώρο.
– Διατίθενται απολυμαντικά για χρήση του κοινού κατά την είσοδο και την έξοδο, στις τουαλέτες και στα μπαρ.
– Οι καρέκλες που ορίζουν τις θέσεις είναι τοποθετημένες σε απόσταση, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους αγοράς και χρήσης εισιτηρίων, ενημερωθείτε εδώ

Πηγή:http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=5074

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα