Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/9 – 20/9/2020

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες  εβδομάδες του μήνα θα είναι η 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, με θετικές όψεις, ξαφνικές αλλαγές αλλά και νέα ξεκινήματα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα παίξουν για άλλη μια φορά, ο Ήλιος που με τις θετικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε ισχυρές συμμαχίες και να δικαιωθούν οι προσπάθειες μας, ανατροπές στις ερωτικές μας σχέσεις θα φέρει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό, ενώ ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είμαστε και να μην παρασυρθούμε σε παιχνίδια εντυπωσιασμού εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία.

Στα θετικά αυτής της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου και η οποία ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ενώ η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδια μας.

Οι τυχεροί αυτής της εβδομάδας θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου οι οποίοι θα μπορέσουν να βάλουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια σε σταθερές βάσεις αλλά και να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα, ανατροπές στην ερωτική τους ζωή θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς μπορεί να παρασυρθούν σε επιπόλαιες συμπεριφορές οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 13/09 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα τονίσει την γοητεία  των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ ο Δίας έχοντας ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του θα μπει σε στάση.

Την Δευτέρα 14/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να ισχυροποιήσουν την θέση τους, ενώ την ίδια ημέρα ο Δίας θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Την Τρίτη 15/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό θα προκαλέσει αιφνίδιες ανατροπές στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όπως ξαφνικούς χωρισμούς ή απρόσμενες γνωριμίες.

Την Τετάρτη 16/09 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 17/09 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου ευνοεί τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου αλλά και για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Αιγόκερους) , ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν σε γερές βάσεις τα σχέδια τους ενώ θα επιβραβευθεί και η σκληρή δουλειά που κάνανε τόσα χρόνια, από την άλλη τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου εξαιτίας της όψης  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τα λόγια τους και να μην παρασυρθούν σε επιπολαιότητες.

Την Παρασκευή 18/09 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Το Σάββατο 19/09 οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο θα κάνουν ψυχρούς και απόμακρους τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ενώ την Κυριακή 20/09 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Προχωράω σε νέα ξεκινήματα με σταθερά βήματα και ισχυρή θέληση ότι θα τα καταφέρω, και να θυμάμαι όσο και αν κρυφτώ τα βέλη του κεραυνοβόλου έρωτα θα με βρουν και θα ανατρέψουν τη ζωή μου.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Πηγή: https://www.oroskopos.tv/evdomadiaio-planitiko-skiniko-apo-13-9-20-9-2020/?fbclid=IwAR0_r5v9XawdbldrsaMhYe0IP7ARS61OD862CwT6jNAfyIzJEkzWO49WmXM

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα