Θέατρο της Ημέρας

Ο χώρος μας ανοίγει τις πόρτες του και φέτος και περιμένει με ιδιαίτερη χαρά τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, τους γονείς, τους σπουδαστές του και τους θεατές.

Ανανεωμένος, ανακαινισμένος & αναπροσαρμοσμένος στις επιτακτικές ανάγκες των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον COVID 19, θα λειτουργήσει με ασφάλεια και με ολιγάριθμες ομάδες ανάλογα την δραστηριότητα. Τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας: πιστοποιημένη απολύμανση χώρου, θερμομέτρηση κατά την είσοδο, χρήση μάσκας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

Έναρξη Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού & Δημιουργικής Έκφρασης για παιδιά

Στα Εργαστήρια, μέσα από πολλαπλές τεχνικές και ερεθίσματα, τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους,  αναπτύσσουν τη δημιουργική έκφραση και φαντασία και καλλιεργούνται αισθητικά δια μέσου του Θεατρικού παιχνιδιού και του θεάτρου.

Εργαστήρια της Παρασκευής                                                                                                                   Για βρέφη 12 – 24 μηνών

Για παιδιά 2,5 – 4 ετών, 4 – 7 ετών,  &  8 – 12 ετών,
ώρα 6:30μ.μ.-7:45μ.μ.

Θεατρικό Εργαστήρι για εφήβους

Η προσέγγιση δια μέσου του παιχνιδιού των ρόλων, της επικοινωνίας στη θεατρική πράξη και του μυστηρίου της παράστασης.

                      12 – 17 ετών, ώρα 7:45μ.μ.  -9:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια του έτους θα γίνονται συχνές ενημερωτικές συναντήσεις για τους γονείς των παιδιών των Εργαστηρίων και άλλες δραστηριότητες.

Εκδηλώσεις για παιδιά

Ένας «άλλος» τρόπος στην «ψυχαγωγία» των παιδιών.

Στους θεατρικούς χώρους του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, την ΜΠΛΕ και την ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΚΗΝΗ, πλήρως εξοπλισμένους και ειδικά διαμορφωμένους και διακοσμημένους ανάλογα με την περίσταση και την ηλικία, αναλαμβάνουμε την διοργάνωση εκδηλώσεων για παιδιά:

Γενέθλια, Πάρτι, Happenings, Εποχιακές εκδηλώσεις (Χριστούγεννα, Αποκριές, τέλος σχολικής περιόδου, κλπ.). Πλούσιο πρόγραμμα με θεατρικό παιχνίδι από ειδικούς παιδαγωγούς – εμψυχωτές, αποφοίτους της τριετούς σχολής μας.

Στο ARTCAFÉ – φουαγέ του Θεάτρου οι ενήλικες και οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους απολαμβάνοντας  καφέ, σνακ,  σε ένα περιβάλλον φιλικό και πολιτισμένο. Πλήρης μουσική, ηχητική κάλυψη και διακόσμηση.

   ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ

Διακοπές στο θέατρο Φτιάχνουμε στολίδια για το δέντρο μας, δωράκια για τους αγαπημένους μας, Χριστουγεννιάτικα γλυκά. Παίζοντας ανακαλύπτουμε ήθη και έθιμα από την Ελλάδα και τον κόσμο, ακούμε Χριστουγεννιάτικα παραμύθια, μαθαίνουμε τραγούδια και κάλαντα και υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο. Το πρόγραμμα αυτό υπόσχεται στα παιδιά μοναδικές στιγμές  ψυχαγωγίας, έκφρασης και φαντασίας. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Θεάτρου της Ημέρας, ο γονιός μπορεί να εμπιστευθεί το παιδί του, τις ημέρες των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, καλύπτοντας αφενός μεν την ανάγκη φύλαξης των παιδιών τις ώρες της εργασία του, αφετέρου δε, δίδοντας στο παιδί την ευκαιρία να απασχοληθεί δημιουργικά, κάνοντας ένα είδος διακοπών μέσα στο θέατρο, με πρωτότυπες και ευφάνταστες δραστηριότητες που έχουν κύριο άξονα το θεατρικό παιχνίδι. Εμψύχωση-επίβλεψη και απασχόληση των παιδιών από έμπειρους εμψυχωτές – θεατροπαιδαγωγούς

Θέατρο της Ημέρας: Ν. Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι (ΜΕΤΡΟ Πανόρμου)

Τηλ.: 2106929090, 2106995777, φαξ: 2106995777

site: www.theatro-imeras.gr, e-mail: info@theatro-imeras.gr

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα