Πώς επηρέασε ο κορωνοϊός τα ξενοδοχεία της Μυκόνου;

Τα διάσημα ξενοδοχεία Kensho της Μυκόνου έχουν πολύχρονη και πετυχημένη παρουσία, αλλά φέτος ο κορωνοϊος, τους ανάγκασε να διανύσουν μία δύσκολη κατ ομολογίαν χρονιά.

Μιλήσαμε με την κυρία Έλενα Παναγιώτου, (hotel manager) αποκλειστικά για την τουριστική σεζόν που όλα δείχνουν ότι έχει φτάσει στο τέλος της.

Θα θέλαμε να μας μιλήσετε για την φετινή περιορισμένη σεζόν που κλείνει, καθώς και για τα μέτρα προστασίας που έχετε λάβει κατά του covid-19.

Διανύουμε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, κυρίως γιατί βρεθήκαμε όλοι σε αχαρτογράφητα νερά. Στα ξενοδοχεία, το θέμα της υγείας και της ασφάλειας, είχε πάντα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, αλλά τώρα αυτό ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, αλλάζει όλο τον τρόπο που φερόμαστε και λειτουργούμε, από το πιο απλό, πως χαιρετάμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, μέχρι το εάν και πως, θα πρέπει να καθαρίσουμε τα δωμάτια του ξενοδοχείου…Η ευθύνη για την υγεία του προσωπικού μας και των πελατών μας γίνεται τεράστια και η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα, γίνεται μόνιμη κατάσταση.

Η απόφαση που πήραμε σαν εταιρεία, να λειτουργήσουμε φέτος, είχε γνώμονα όχι το κέρδος αλλά την δέσμευση σε αυτό που χτίσαμε, στους πελάτες μας και στο προσωπικό μας. Δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά έτσι ώστε τα αναγκαία μέτρα που αφορούν στην ασφάλεια να μην επηρεάζουν την γενικότερη εμπειρία των καλεσμένων μας.

Τα διάσημo ξενοδοχεία Kensho της Μυκόνου

Ποια είναι η πρόβλεψη σας για την επόμενη χρονιά;

Πιστεύουμε ότι του χρόνου μόνο καλύτερα μπορεί να είναι. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μάθει όλοι από τα λάθη μας. Ξέρουμε τι να περιμένουμε πως να προστατευτούμε και πως να το αντιμετωπίσουμε. Εάν μείνουμε ψύχραιμοι και προσεκτικοί, με μέτρο χωρίς υπερβολές, θα τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 70

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Ο στόχος μας είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι! Δημιουργήθηκαν 2 εξαιρετικά ξενοδοχεία σε δυο καταπληκτικές τοποθεσίες της Μυκόνου, με διαφορετική ατμόσφαιρα το καθένα. Προσεγμένα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, με εξαιρετικά αρχιτεκτονικά στοιχεία και αναφορές. Αυθεντικά φυσικά υλικά, αυθεντικά έπιπλα, με μια bohemian chic αισθητική, όπου η λέξη αυθεντικό είναι νομίζω αυτό που μας χαρακτηρίζει. 

Παράλληλα προσπαθούμε να επενδύσουμε, αφενός στους ανθρώπους μας και αφετέρου σε τεχνολογίες, παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού και των υπηρεσιών

Παρόλο που οι αρχές μας είναι εντελώς ελληνικές, με την φιλοξενία σαν βάση σε ότι κάνουμε, το όνομα των ξενοδοχείων μας είναι σύνθετη Γιαπωνέζικη λέξη που σε μια πολύ ελεύθερη μετάφραση σημαίνει μία κατάσταση, που είναι πρόδρομο στάδιο της φώτιση. 

Πιστεύω ότι αυτό που θα θέλαμε, να ξέρετε για εμάς, είναι ότι είμαστε μια εταιρεία που επενδύει στην ποιότητα, χωρίς εκπτώσεις, μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονται σκληρά προσπαθώντας να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μέσα από την συνεχή τους βελτίωση και τελικά η δημιουργία ενός χώρου όπου οι πελάτες / καλεσμένοι μας, θα μπορούν να ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους χαλαρώνοντας, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας.

Ελευθερία Παπαδάκη

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα