Σπύρος Φωκάς: Άσχημα νέα για τον αγαπημένο ηθοποιό – Καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο

Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Σπύρος Φωκάς μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Esrresso, η υγεία του 83χρονου ηθοποιού Σπύρου Φωκά έχει επιβαρυνθεί αρκετά και βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας, έπειτα από τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών και την παρακράτηση των πνευματικών δικαιωμάτων από την Εφορία, η υγεία του 83χρονου ηθοποιού κλονίστηκε ανεπανόρθωτα λόγω συναισθηματικής φόρτισης.

Η σύζυγός του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου – Φωκά, καθώς και ο φύλακας άγγελός του που βρίσκεται νύχτα μέρα στο πλευρό του, ο Λευτέρης, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να καταφέρει ο σπουδαίος ηθοποιός να πάρει εξιτήριο. Ωστόσο, η υγεία του Σπύρου Φωκά είχε ήδη κλονιστεί με αποτέλεσμα να παραλύσει μερικώς στο σώμα του. Έτσι, η σύζυγός του αναγκάστηκε να αγοράσει αναπηρικό αμαξίδιο, με το οποίο τον μεταφέρει εντός και εκτός σπιτιού.

Από τους πρώτους που επισκέφτηκαν τον Σπύρο Φωκά μετά τη δημοσιοποίηση του δράματός του, ήταν ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου, ενώ η παλιά και αγαπημένη του φίλη και πρόεδρος από το “Σπίτι του Ηθοποιού” Άννα Φόνσου κινητοποίησε τον κρατικό μηχανισμό.

Χθες, μάλιστα, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, μόλις πληροφορήθηκε το δράμα του ηθοποιού έδωσε εντολή και εκταμιεύτηκε ένα ποσό για τις πρώτες ανάγκες του, ενώ ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού και ένας ομογενής από τις ΗΠΑ πλήρωσαν την οφειλή στη ΔΕΗ και κάποια άλλα τρέχοντα έξοδα.

Δείτε την φωτογραφία:

Πηγή: https://thecaller.gr/lifestyle/spiros-fokas-aschima-nea-gia-ton-agapimeno-ithopio-kathilothike-se-anapiriko-amaxidio/?fbclid=IwAR3WOtgHDesfzM2nWdg2y2Pjx_4E12lRkbyLNoYcUGnKFSpbuanwy1vdrWc

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin