ΣΕΡ ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ ΣΤΙΒ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: ΑΓΚΑΘΑ ΜΙΣΤΕΡΙ

Μια νέα παιδική σειρά μυστηρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μίνωας. Μια σειρά που έχει αγαπηθεί από τους μικρούς αναγνώστες σε ολόκληρη των Ευρώπη, έχει γίνει πλέον κλασική και θα ταξιδέψει τα παιδιά στα πιο παράξενα μέρη του πλανήτη. Τα βιβλία μάς συστήνουν την επίδοξη ντετέκτιβ Άγκαθα Μίστερι με την εξαιρετική διαίσθηση, τον αδέξιο ξάδελφό της Λάρι και τον πιστό της μπάτλερ και γάτο Γουάτσον, που γυρίζουν μαζί τον κόσμο για να λύσουν τα πιο περίπλοκα μυστήρια.

Παιδική λογοτεχνία για παιδιά ηλικίας 8+

Το μαργαριτάρι της Βεγγάλης

Εικονογράφηση: Τουρκόνι Στέφανο

Μετάφραση: Βιολέττα Ζεύκη

Το θαυμαστό μαργαριτάρι της Βεγγάλης έχει κλαπεί από τον ναό της θεάς Κάλι και ο φύλακας του πολύτιμου κοσμήματος έχει εξαφανιστεί. Τα ξαδέλφια Μίστερι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και μπαίνουν στο πρώτο αεροπλάνο για την Ινδία. Εκεί τους περιμένει ο εκκεντρικός θείος Ρέιμοντ, αλλά και μια… στενή επαφή με φίδια και άγριες τίγρεις.

Κλοπή στους καταρράκτες του Νιαγάρα

Εικονογράφηση: Τουρκόνι Στέφανο

Μετάφραση: Βιολέττα Ζεύκη

Σε ένα ξενοδοχείο στους καταρράκτες του Νιαγάρα ο Ρατμουσκέ, ο πλέον καταζητούμενος κλέφτης στον Καναδά, παραβιάζει το χρηματοκιβώτιο μιας διάσημης τραγουδίστριας της όπερας και εξαφανίζεται με μια λεία κοσμημάτων ανυπολόγιστης αξίας. Μόνο τα ξαδέλφια Μίστερι, κυνηγώντας τον στα πυκνά, γεμάτα ελάφια και αρκούδες, δάση, θα μπορέσουν να τον νικήσουν στην πονηριά.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin