Η Gigi Hadid γέννησε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Tο πιο γλυκό post της ζωής της έκανε η Gigi Hadid, ανακοινώνοντας στο Instagram τον ερχομό της κόρης της.

Το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Zayn Malik.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Gigi Hadid και ο Zayn Malik, αφού όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, ήρθε στη ζωή η κόρη τους.

Η Gigi Hadid δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, με τη μικρή στην αγκαλιά του πατέρα της, ενώ μέσα από το μήνυμά της στη λεζάντα της, αποκάλυψε και πότε γεννήθηκε το μωρό.

«Το κορίτσι μας ήρθε στον κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο και ήδη έχει αλλάξει τον κόσμο μας. Τόσο ερωτευμένη».

«Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιής και όμορφη» έγραψε ο 27χρονος τραγουδιστής στη λεζάντα της πρώτης του κοινής φωτογραφίας με τη μικρή στο Instagram και συνέχισε «Το να προσπαθήσω να περιγράψω με λόγια πως αισθάνομαι τώρα είναι αδύνατο. Η αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι έξω από τη λογική μου. Είμαι ευγνώμων που τη γνώρισα, περήφανος που είναι δική μου αλλά και ευγνώμων για τη ζωή που θα ζήσουμε μαζί».

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα, η φήμη πως η Gigi Hadid έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό βοήθησαν φυσικά, το γράμμα του πατέρα της Mohamed στο αγέννητο τότε εγγόνι του και ο ενθουσιασμός της Bella Hadid στο Instagram.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα