Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα -Κάνοντας τη διαφορά

5ος κύκλος μαθημάτων για τη δημοφιλή Αστρολογική Σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ, που στεγάζεται σε ένα διώροφο κτίριο μιας όμορφης γειτονιάς, ένα μόλις οικοδομικό τετράγωνο, από το μετρό της Πανόρμου.

Το περιβάλλον είναι προσεγμένο και με ιδιαίτερο στυλ.

Τα τμήματα απαρτίζονται με μέχρι 12 σπουδαστές, για καλύτερη ροή του μαθήματος και αν κάποιος απουσιάσει, λαμβάνει το μάθημα που έχασε.

Υπάρχει και η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης μέσω εύχρηστης πλατφόρμας που χρησιμοποιεί η Σχολή.

Το ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ στελεχώνουν δημοφιλείς καθηγητές του χώρου, με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας αλλά και δικές τους έρευνες.

Εμπνευστής της Σχολής και Υπεύθυνος Σπουδών είναι ο Θανάσης Ματσώτας και μαζί με τον Γιάννη Ριζόπουλο, Γιώργο Ματσάγγο και Χρυσάνθη Καλογέρη, αποτελούν τη βασική ομάδα των καθηγητών, με Υπεύθυνη Επικοινωνίας την Κατερίνα Σαλωνίκη.

Δίνεται πιστοποιητικό σπουδών τονίζοντας πως ΚΑΜΙΑ Αστρολογική σχολή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ΔΕΝ είναι αναγνωρισμένη από το κράτος.

Τα προγράμματα σπουδών έχουν μελετηθεί με πολύ ζήλο και μεράκι και περιέχουν όχι μόνο τις βασικές γνώσεις, αλλά και τις εξειδικευμένες.

Οι σπουδαστές διδάσκονται την ύλη χωρίς να χάνουν χρόνο και χρήμα, λαμβάνοντας άρτιες σημειώσεις και όχι συρραφές και αντιγραφές, ενώ διδάσκονται κάποιες τεχνικές, παγκόσμιας αποκλειστικότητας.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως η Σχολή έχει τόσο καλή φήμη.

Η Σχολή συνεργάζεται με καταξιωμένους ανθρώπους του εναλλακτικού χώρου, ενώ φιλοξενεί πλέον στον χώρο της, εναλλακτικές προτάσεις.

Στη φετινή χρονιά προστέθηκε τμήμα Αριθμολογίας στο οποίο διδάσκει η Κατερίνα Βελούδου και από τον Ιανουάριο θα λειτουργήσει και τμήμα Αρωματοθεραπείας και Κρυσταλλοεραπείας με την Shakila Ιωάννα Μπράτη. Και οι δύο είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στον χώρο τους.

Δύο φορές τον μήνα διεξάγονται σεμινάρια με ασυνήθιστα θέματα, που προάγουν την Αστρολογική και όχι μόνο γνώση, καθώς και δωρεάν ομιλίες και παρουσιάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Πληροφορίες στα 2114066855, 210 7511799 και 6977918026 και στο

www.kosmogramma.gr

mail kosmogramma.edu@gmail.com

Facebook

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα