Πρώην σωματοφύλακας κατηγορεί την Kris Jenner για σεξουαλική παρενόχληση

Πρώην σωματοφύλακας των Kardashians, που εργάστηκε για την οικογένεια το 2017, κατηγορεί την Kris Jenner για σεξουαλική παρενόχληση κα την κόρη της, Κourtney Κardashian, για εχθρικό εργασιακό περιβάλλον, φυλετικές διακρίσεις και διακρίσεις λόγω φύλου.

Ο δικηγόρος της Jenner, Marty Singer, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε μια δήλωση στο DailyMail.com: «Οι Kris Jenner και Κourtney Κardashian έντονα τους εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς του πρώην φρουρού ασφαλείας Μαρκ ΜακΓουίλιαμς. Οι παράλογοι ισχυρισμοί του είναι σαφώς κατασκευασμένοι και έρχονται σε αντίθεση με τα εύκολα επιβεβαιωμένα γεγονότα. Η Κρις δεν ενήργησε ποτέ ανάρμοστα προς αυτόν».

Ο ΜακΓουίλιαμς ισχυρίστηκε επίσης ότι η Κris Jenner «επανειλημμένα και συχνά προκαλούσε το σώμα της να έρχεται σε στενή σωματική επαφή» με το σώμα του. Ο ισχυρισμός περιλαμβάνει τα εξής: «Κάνοντας μασάζ στον λαιμό, τους ώμους, τα χέρια και την πλάτη χωρίς συγκατάθεση, αναγκάζοντας το χέρι της να ακουμπά στον μηρό και τη βουβωνική χώρα, κάνοντας τη λεκάνη της να τρίβεται στη δική του χωρίς συγκατάθεση ή έγκριση».

Σημειώνεται ότι μετά από 20 σεζόν στο E!, το «Keeping Up With The Kardashians», η σειρά που εκτόξευσε την οικογένεια στο προσκήνιο, πρόκειται να τελειώσει τον Ιανουάριο του 2021.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα