Η βίβλος του κόλπου

Η βίβλος του κόλπου, της Jennifer Gunter από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Κυκλοφορεί 8 Οκτωβρίου.

Αιδοίο και Κόλπος: Διαχωρίζοντας τον Μύθο από την Ιατρική

Ένα βιβλίο αντίδοτο στην παραπληροφόρηση και τους μύθους γύρω από το πιο δαιμονοποιημένο όργανο του γυναικείου σώματος, τον κόλπο.

Η συγγραφέας Jen Gunter στα είκοσι πέντε χρόνια της εμπειρίας της ως γυναικολόγος έχει αντιμετωπίσει όλων των ειδών τις παρανοήσεις γύρω από τον κόλπο και το αιδοίο.

Η συλλογική μας ανικανότητα να μιλήσουμε ειλικρινά και ανοιχτά για τα γεννητικά όργανα, η ελλιπής μόρφωση των γιατρών για τις καθημερινές λειτουργίες του κόλπου (οι γιατροί ξέρουν για τον καρκίνο, όχι όμως για τα ταμπόν) και το γεγονός ότι οι σελέμπριτι, τα γυναικεία περιοδικά, ακόμα και το Etsy μας κατακλύζουν με ένα χάος ψευδών ειδήσεων για χάρη του κέρδους μας έφερε στο σημείο να έχουμε προσπεράσει την εποχή της πληροφορίας σχετικά με ό,τι αφορά τον κόλπο και να βρισκόμαστε πια στην εποχή της παραπληροφόρησης.

Μέσα από το δημοφιλές της μπλογκ καθώς και τον λογαριασμό της στο twitter η συγγραφέας διαρκώς προσπαθεί να διορθώσει τα μυθεύματα και τις πλάνες σχετικά με τη γυναικεία αναπαραγωγική υγεία και να ξεσκεπάσει μια ολοένα και πιο περίεργη γκάμα από δυνητικά επιβλαβή και εκπληκτικά άχρηστα σχετικά προϊόντα.

  • Συγγραφέας: Jennifer Gunter
  • Μετάφραση: Λίζα Εκκεκάκη
  • ISBN: 978-618-03-2055-8
  • Σελίδες: 528
  • Ημερομηνία Έκδοσης: 08/10/2020
  • Διαστάσεις: 15 Χ 23
  • Εξώφυλλο: Μαλακό

Πηγή: https://www.metaixmio.gr/el/products/%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%80%CE%BF%CF%85?option_variant_id=0%3Futm_source%3Dwebsite&utm_campaign=h-vivlos-tou-kolpou-preorder&utm_medium=banner_kentriko1

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα