Σοκάρει η αυτοβιογραφία της Mariah Carey: «Η αδερφή μου προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»

Kυκλοφόρησε η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της Mariah Carey με τίτλο «The Meaning of Mariah Carey».

H διάσημη τραγουδίστρια, όπου συμπληρώνει 30 χρόνια καριέρας στην μουσική βιομηχανία, αποκαλύπτει σκληρές στιγμές από την παιδική της ηλικία, όπου κυριαρχούσαν η κακοποίηση, η απιστία, τα ναρκωτικά και ο ρατσισμός.

Η ζωή όμως της διάσημης τραγουδίστριας, δεν ήταν το ίδιο λαμπερή όπως και η καριέρα της. Τα παιδικά της χρόνια, κάθε άλλο παρά ευτυχισμένα μπορούν να χαρακτηριστούν. Η λεκτική βία στην οικογένειά της, ήταν συχνό φαινόμενο.

«Όταν ήμουν 12 χρονών, η αδερφή μου, με νάρκωσε δίνοντας μου Valium, μου πρόσφερε κοκαΐνη, μου προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού και προσπάθησε να με πουλήσει σε έναν προαγωγό», γράφει η Mariah Carey και συγκλονίζει.

Με μαύρο πατέρα και λευκή μητέρα, η τραγουδίστρια θυμάται ότι πολλοί από τους φίλους της δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν μιγάδα. Όταν όμως το κατάλαβαν της έκαναν τη ζωή δύσκολη.

Θυμάται έναν δάσκαλο στο σχολείο να γελάει και να της λέει: «Ω, Μαρία, χρησιμοποίησες λάθος χρώμα», όταν, σε ηλικία τεσσάρων ετών, είχε χρωματίσει τον πατέρα της με σκούρο χρώμα.

Τα μεγαλύτερα αδέλφια της, απεχθάνονταν βαθιά τη Mariah για το πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα και τα «ξανθά» μαλλιά της, τα οποία την έσωσαν πολύ (αν και όχι σε όλες τις περιπτώσεις) από τον ρατσισμό που υπέμειναν όλοι, μεγαλώνοντας στο προάστιο Long Island της Νέας Υόρκης.

«Το τραγούδι ήταν μια μορφή απόδρασης για μένα και το γράψιμο ήταν μια μορφή επεξεργασίας», αποκαλύπτει η ίδια. «Υπήρχε χαρά σε αυτό, αλλά ήταν κυρίως επιβίωση (και εξακολουθεί να είναι)», προσθέτει η 50χρονη σήμερα Mariah Carey, η οποία μεγάλωσε σε ένα φτωχό νοικοκυριό που «έβραζε» και οι φυλετικές εντάσεις ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin