Αλέξης Γεωργούλης: «Παίρνω 25.000 ευρώ το μήνα και όχι 20.000»

Ο ηθοποιός, ευρωβουλευτής και παρουσιαστής διευκρίνισε ότι αν δεν ξοδέψει όλο το ποσό θα πρέπει να το επιστρέψει.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Αλέξης Γεωργούλης μεταξύ άλλων, μίλησε για όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει, την υποκριτική, την ευρωβουλή, αλλά και τελευταία την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Joker» στο Open.

Αυτό που προκάλεσε την εντύπωση πολλών, μεταξύ αυτών και της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της, είναι το γεγονός ότι διευκρίνισε πως η αμοιβή του το μήνα ανέρχεται στα 25.000 ευρώ και όχι στα 20.000. Μάλιστα, είπε πως αν δεν ξοδευτούν όλα αυτά τα χρήματα θα πρέπει να τα επιστρέψει.

«Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες.

Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει.

Οι πολιτικοί δεν είναι σταρ. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20,000 ευρώ. Το 20,000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25,000 ευρώ. Άρα, τα 20,000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25,000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω».

Πηγή: https://thecaller.gr/lifestyle/alexis-georgoulis-perno-25-000-evro-to-mina-ke-ochi-20-000/?fbclid=IwAR3qQeQOWQrWawSY-O9nR5a3WeYmQAeT-RznWWU0JXhHnFyKpdCofgf0orA

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin