Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 18/10 – 25/10/2020

Πιο ευχάριστη θα είναι για όλους μας αυτή η εβδομάδα, παρόλο που στο ξεκίνημα της μπορεί να μας περιορίσει ή να απαιτήσει να είμαστε πιο προσεχτικοί, ενώ προς το τέλος της με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα νιώσουμε την ενέργεια γύρω μας να αλλάζει.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της εβδομάδας ανήκει στην Αφροδίτη η οποία αρχικά με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να μας οδηγήσει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις, ενώ στην συνέχεια με τις όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο εκτός από τύχη μας υπόσχεται ότι θα ζήσουμε έντονες ερωτικές εμπειρίες οι οποίες θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Πριν συμβούν όμως όλα αυτά θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τους περιορισμούς που θα μας φέρει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο.

Στους περιορισμούς θα αντιδράσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού ο οποίος δεν θα διστάσει να συγκρουστεί με όλους κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, που με την αρωγή της όψης αντίθεσης του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Ουρανό είναι πιθανό μας οδηγήσει σε ακραίες και προκλητικές συμπεριφορές.

Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, μια όψη που μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε ουσιαστικές συζητήσεις.

Ιδιαίτερα τυχερή και ερωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και μέχρι τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, πιεστική για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου καθώς και στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ ξαφνικές αλλαγές και νευρικά ξεσπάσματα θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 18/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να αναλάβουν τις ευθύνες τους, παράλληλα όμως θα είναι μια δύσκολη μέρα και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου καθώς είναι πιθανόν να δουν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται.

Την Δευτέρα 19/10 η όψη τετράγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Δία θα οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ η όψη αντίθεσης που σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα είναι υπεύθυνος για τις προκλητικές συμπεριφορές των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Την εκρηκτική ατμόσφαιρα θα προσπαθήσει να γλυκάνει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία η οποία υπόσχεται να φέρει τύχη στον έρωτα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 20/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τετάρτη 21/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα υπόσχεται ότι θα φέρει σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες και θα βοηθήσει να ζήσουν  έντονες ερωτικές εμπειρίες στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 22/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι πιεστική για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 23/10 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα δώσει ώθηση στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) να προωθήσουν τα σχέδια τους, ενώ θα οδηγήσει τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους) να ασχοληθούν πιο ουσιαστικά με τις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και την καριέρα τους. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Το Σάββατο 24/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αποφάσεις ενώ παράλληλα ευνοεί και την δημιουργία σταθερών σχέσεων για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 25/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή ευνοεί τις συναντήσεις και αλλά κυρίως τις ουσιαστικές συζητήσεις με φίλους για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου

Το μήνυμα αυτή της εβδομάδας είναι:

Τα όρια όσο και αν δεν μας αρέσουν λειτουργούν προστατευτικά αφού δεν μας επιτρέπουν να παρασυρθούμε από ψευδαισθήσεις και υπερβολικές προσδοκίες, ενώ η στάση μας μπορεί να γίνει η αφορμή να προχωρήσουμε σε σταθερές σχέσεις μέσα από τις οποίες θα νιώσουμε σιγουριά και θα ζήσουμε μοναδικές ερωτικές εμπειρίες.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα !!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Photo cover:pixabay.com

Πηγή: https://www.oroskopos.tv/evdomadiaio-planitiko-skiniko-apo-18-10-25-10-2020/?fbclid=IwAR34jPAXw-_bngrvaaNFCaOZpOfNR9NvjcY3G_uYqkk-UJ1MwD7DZ1Qrj_M

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin