Κατερίνα Γιατζόγλου: Η Θεσσαλονίκη μου

Πριν 15 χρόνια, είχα μια ιδέα για την Θεσσαλονίκη, την πόλη που γεννήθηκα, και άφησα πίσω στα 18 μου.


Αποφασίσαμε να την υλοποιήσουμε, και έτσι φτιάξαμε με πολύ μεράκι και όνειρα, ένα υπέροχο περιοδικό, που όλη η Ελλάδα, διάβαζε και μάθαινε για τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης.
Και φυσικά, είχα βρεί και το τέλειο άλλοθι, για να περνάω πολύ χρόνο, στην πόλη μου….
15 χρόνια επιτυχίας πέρασαν σαν αστραπή, για το καλύτερο λένε, περιοδικό της πόλης. 
 Σ ένα από τα βιβλία μου, έχω γράψει :”Οτι δεν μεταλάσσεται πεθαίνει”. Φέτος, έφτασε το σωστό timing και γι αυτό, και ήταν βασανιστικό και ανακουφιστικο συγχρόνως, όπως κάθε μετάλλαξη άλλωστε. Υλοποιήσαμε, μαζί με την ομάδα μου, μια νέα ιδέα που μου καρφώθηκε μέσα στο lockdown.To www.female-g.com Δουλέψαμε και δουλεύουμε ακόμα 15ωρα.. γιατί…. γιατί εμείς έτσι αγαπάμε κάθε τι καινούργιο. Με πάθος, με πείσμα , με φαντασία και δημιουργικότητα.Και η Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια από το Female-g. Έγινε ThessBest και θα πρωταγωνιστεί όλο τον χρόνο μέσα εδώ. Μ ένα φρέσκο, και προχωρημένο τρόπο, βασισμένο  κυρίως σε video, που ήδη έχει βρεί μιμητές….. 

Θεσσαλονίκη

Πρέπει να σας πω τελειώνοντας, ότι χωρίς τους συνεργάτες μου, δεν θα μπορούσα να υλοποιήσω τίποτα. Χωρίς αυτούς, δεν θα γινόταν το Female-g, σίγουρα. Αυτοί είναι το Female-g, είμαι ευγνώμων, που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, και τους ευχαριστώ δημόσια κι από δω. 

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα