Τι ξέρεις για το Manifestation?

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένας από τους πιο ισχυρούς υπολογιστές στον πλανήτη μας, είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Αν και χρησιμοποιούμε μόνο το 10 %, έχουμε πετύχει σαν άνθρωποι να δημιουργήσουμε πολλά και θαυμαστά επιτεύγματα αλλά και το αντίθετο.

Πως θα σας φαινόταν να αποκτήσετε όλα όσα  θέλετε μέσω του Manifestation.

Το Manifestation είναι μία τεχνική μέσα από την οποία μπορείς να κάνεις πραγματικότητα, όλα αυτά που θέλεις στη ζωή σου , μέσω των σκέψεων σου των συναισθημάτων σου και των πεποιθήσεών σου.

Βασικό κομμάτι του Manifestation είναι να παρατηρήσεις συνειδητά τον εαυτό σου και τις σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σου κάθε μέρα. Είναι Θετικές? Είναι Αρνητικές? Και αν ναί τι έλκεις στην καθημερινότητά σου. Μήπως αυτό που έλκεις είναι απόρροια όλων αυτών των σκέψεων και συναισθημάτων?

Για να βάλεις το Manifestation να δουλέψει πρός οφελός σου πρέπει να ακολουθήσεις 5 βασικά βήματα:

Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να διαλέξεις τι θέλεις, και πρέπει να ξέρεις ακριβώς τους λόγους για τους οποίους το θέλεις, αλλιώς είναι ένα καπρίτσιο της στιγμής που γρήγορα θα ξεχαστεί. Ο πόθος για το συγκεκριμένο πράγμα πρέπει να σε κάνει να «φλέγεσαι».

Δεύτερον πρέπει να ξεφορτωθείς όλα εκείνα τα πράγματα που στέκονται εμπόδιο μπροστά στον διακαή πόθο σου, όπως αρνητικότητα και τοξικούς ανθρώπους.

Τρίτον πρέπει να κάνεις μια νοερή απεικόνιση από αυτό που θέλεις να κάνεις manifest. Όσο πιο μεγάλη η λεπτομέρεια του αντικειμένου που θα απεικονίζεις νοερά τόσο αυτό θα γίνετε πιο αληθινό. Καλό είναι αυτή η απεικόνιση να γίνετε κατά την ώρα του διαλογισμού σου, που το μυαλό είναι πιο συγκεντρωμένο, και εκείνη την στιγμή να αφήνεις όλα τα καλά συναισθήματα που νιώθεις για αυτό το αντικείμενο να σε κατακλύσουν, σαν να το έχεις ήδη στην κατοχή σου.

Τέταρτον εάν “ βιάζεσαι” και θέλεις πιο γρήγορα αποτελέσματα, μπορείς να συνδυάσεις την τεχνική και με κάποια κίνηση από μέρους σου. Προσοχή μόνο στις αρνητικές σκέψεις που μπορούν να σε επισκεφτούν πάλι , και να λειτουργήσουν αναβλητικά για τον στόχο σου.

Πέμπτο και βασικότερο , όταν απόκτησες αυτό που θέλεις , είναι να το εκτιμήσεις και να νιώσεις ευγνωμοσύνη για αυτό το δώρο που σου προσφέρθηκε, γιατί αλλιώς έτσι όπως σου ήρθε, έτσι ξαφνικά μπορεί και να το χάσεις.

Έχεις τώρα την δυνατότητα να γίνεις ευτυχισμένη, και εξαρτάται μόνο από το δικό σου μυαλό. Απαίτησε το!!!

Photo cover: pixabay.com

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Γιάννης Σάσσας

Γιάννης Σάσσας

Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.
Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα