Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, εξαίρεση σε αυτό το μοτίβο δεν θα αποτελέσει ούτε η τελευταία εβδομάδα του, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουμε πολύ σημαντικές όψεις, τις πλανητικές μετακινήσεις του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης, ενώ θα ολοκληρωθεί με την Μπλε Πανσέληνο.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της εβδομάδας θα έχουν ο Ερμής που συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Ήλιο, μια συνάντηση που θα μας βοηθήσει να εκφραστούμε πιο ουσιαστικά, αλλά και μετά την επιστροφή του στο ζώδιο του Ζυγού θα υποδεχτούμε τον Νοέμβριο με την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο η οποία μας προετοιμάζει για μερικές καθυστερήσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, η Μπλε Πανσέληνος θα χρωματιστεί με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στα σχέδια μας.

Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο 2ο ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό, κατά τη διάρκεια της οποίας θα προσπαθήσουμε να ξαναφέρουμε τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις σε αρμονία.

Οι τυχεροί αυτής της εβδομάδας είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) τα οποία δεν επηρεάζονται από καμία όψη, αλλά και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα δεχτούν την θετική επιρροή της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού.

Αντιφατική, ανατρεπτική και δύσκολη θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου εξαιτίας της Πανσελήνου αλλά και των δύσκολων όψεων, ενώ αρκετούς περιορισμούς και δυσκολίες στην επικοινωνία θα έχουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) μετά την επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού και την όψη που θα σχηματίσει με τον Κρόνο.

Την Κυριακή 25/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε ουσιαστικές αλλαγές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 26/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Τρίτη 27/10 η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα ωθήσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να ασχοληθούν με υποθέσεις που δεν είχαν ολοκληρώσει στις αρχές Οκτωβρίου.

Την Τετάρτη 28/10 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ είναι πιθανό να μπλέξει σε ερωτικές περιπέτειες τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 29/10 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 30/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερου θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 31/10 η Μπλε Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος ταυτόχρονα με τον ανάδρομο Ουρανό, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές με έντονο τρόπο στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή η είσοδος του Νοεμβρίου θα γίνει κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο, μια όψη η οποία θα φέρει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία και καθυστερήσεις για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Oι ουσιαστικές συζητήσεις θα με βοηθήσουν να επαναφέρω την ισορροπία στις σχέσεις μου, αυτό μπορεί να γίνει αν αλλάξω τον τρόπο που διαχειρίζομαι τις καταστάσεις και δέχομαι τις αλλαγές όσο ανατρεπτικές και αν είναι, ενώ τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που μπορεί να εμφανιστούν στον δρόμο μου, με σωστούς χειρισμούς μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος μου.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα Καλό Μήνα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Πηγή: https://www.oroskopos.tv/evdomadiaio-planitiko-skiniko-apo-25-10-1-11-2020/?fbclid=IwAR28CuXbWAKYfDtkmD88-S47Bbk9FJ-LPLJ3InNmXYOsNxIkXri8_6SL6es

Photo cover: pexels.com/pixabay

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα