Αλλάζουν οι ειδήσεις του ΑΝΤ1: Τσαπανίδου, Παπαδάκης, Αμυράς & Δελλατόλας στο δελτίο του Χατζηνικολάου

Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, έρχονται μεγάλες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Ant1, στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς.

Tο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναμένεται έτσι να ενισχυθεί σημαντικά.

https://www.instagram.com/p/CGVmWbunWp5

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο ΑΝΤ1 στα μερίδια τηλεθέασης των καναλιών την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στο εικοσιτετράωρο αλλά και στην prime time ζώνη όλων των κοινών, ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ανέβηκε στη δεύτερη θέση στο σύνολο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 κατέκτησε την πρώτη θέση στο 24ωρο και στο prime time όλων των κοινών, λόγω των «κερδών» που σημείωσε στο σύνολο αλλά και της απουσίας των ριάλιτι του Star που «μαζεύουν» τις νεαρότερες ηλικίες.

Καλές επιδόσεις και για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Αμαρουσίου, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση στο σύνολο, έχοντας μικρή διαφορά από τον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ. Όπως φαίνεται «απέδωσε καρπούς» η συνέντευξη του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος από εκεί ανακοίνωσε την επιβολή καθολικού lockdown στη χώρα. Άνοδος και για τις ειδήσεις του Mega, που έκαναν διψήφιο μέσο όρο στο 18-54.

https://www.instagram.com/p/CAslGHyn7R_/

Πηγή: https://thecaller.gr/callers-choice/allazoun-i-idisis-ant1-tsapanidou-papadakis-amiras-amp-dellatolas-sto-deltio-tou-chatzinikolaou/?fbclid=IwAR1JafWJV00n_P_yWiNnRYmvm_0ZUay1AAKtpkL5QQqtVb1k2oTSpvtRmYQ

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα