Τζόνι Ντεπ: H Warner Bros τον «έδιωξε» από την ταινία Fantastic Beasts 3 μετά την ήττα του στη δικαστική διαμάχη με τη Sun

Ο Τζόνι Ντεπ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον ρόλο στην ταινία Fantastic Beasts 3, μετά την απορριπτική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου στη Βρετανία, για την αγωγή δυσφήμησης που κατέθεσε κατά της εφημερίδας The Sun.

Με ανάρτησή του στο instagram, ο 57χρονος σταρ κάνει λόγο για «σουρεαλιστική απόφαση» της δίκης του Ανώτατου Δικαστηρίου που «δεν θα αλλάξει τον αγώνα μου για να πω την αλήθεια».

«Στον απόηχο των πρόσφατων γεγονότων, θα ήθελα να κάνω την ακόλουθη σύντομη δήλωση. Πρώτον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μου χάρισαν την υποστήριξη και την πίστη τους. Συγκινήθηκα πραγματικά από τα πολλά μηνύματα αγάπης και ανησυχίας σας, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες.

Δεύτερον, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μου ζητήθηκε από την Warner Bros να παραιτηθώ από τον ρόλο μου ως Grindelwald στο Fantastic Beasts, το σέβομαι και συμφώνησα με αυτό το αίτημα.  Τέλος, θα ήθελα να πω αυτό. Η σουρεαλιστική απόφαση του δικαστηρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αλλάξει τον αγώνα μου για να πω την αλήθεια και επιβεβαιώνω ότι σκοπεύω να ασκήσω έφεση.

Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και σκοπεύω να αποδείξω ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή στον χρόνο.
Σας ευχαριστώ που το διαβάσατε.

Με εκτίμηση Τζόνι Ντεπ».

Η Warner Bros ανακοίνωσε την αντικατάσταση του ηθοποιού στον ρόλο του μάγου Gellert Grindelwald.

«Ο Τζόνι Ντεπ θα αποχωρήσει από το franchise των Fantastic Beasts. Τον ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του στις ταινίες μέχρι σήμερα. Το Fantastic Beasts 3 βρίσκεται προς το παρόν στη διαδικασία της παραγωγής και ο ρόλος του Gellert Grindelwald θα ανατεθεί σε άλλον. Η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στους κινηματογράφους, το καλοκαίρι του 2022».

Πηγή: https://thecaller.gr/diethni/tzoni-ntep-h-warner-bros-ton-edioxe-apo-tin-tenia-fantastic-beasts-3-meta-tin-itta-tou-sti-dikastiki-diamachi-me-ti-sun/?fbclid=IwAR1zPj9nWbYlIuTBVaKEo5npsj5TT17-pGKDqKM27QI83m7UhkwOHaGNZcg

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin