Τα συγκινητικά λόγια του Θανάση Κουρλαμπά για τις απώλειες που τον σημάδεψαν

«Δεν ήξερα πως να συνεχίσω, τι έγινε, γιατί έγινε, πως θα το αντιμετωπίσω», εξομολογείται o ο ηθοποιός.

Σε μια εκ βαθέων εξομόληση προχώρησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Η ηθοποιός, μιλώντας στο 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, μίλησε για την επικαιρότητα, τις απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να συνέλθει.

 Σε έχει φοβίσει ο κορονοϊός;

Προσπάθησα να αντισταθώ και να αμυνθώ στην πρώτη φάση, ώστε να μην το αφήσω να με καταβάλει και να με τρομάξει παρά πάνω απ’ όσο του αρμόζει. Πρόσεχα πάρα πολύ και τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Πλέον, με το χαμό που γίνεται καθημερινά, εξαιτίας του επιβαρυμένου αριθμού κρουσμάτων, προσθέτοντας και την κούραση που υπάρχει στις ψυχές μας, είναι ακόμη πιο δύσκολο. Έχω ανησυχήσει. Εύχομαι αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει και να πάρουμε ξανά τη ζωή και τις δουλειές μας πίσω.

Έχεις βιώσει οδυνηρές απώλειες στη ζωή σου;

Βέβαια. Έχω χάσει τον πατέρα μου και τον κολλητό μου. Ο πατέρας μου «έφυγε», ενώ ήμουν σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία. Ήταν δυσθεώρητη απώλεια. Άφησε μεγάλο κενό. Δεν ήταν διαχειρίσιμο. Ήμουν δεκαπέντε ετών όταν πέθανε. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ήξερα πως να συνεχίσω, τι έγινε, γιατί έγινε, πως θα το αντιμετωπίσω. Συνειδητοποίησα πολύ νωρίς ότι θα μου λείψουν πάρα πολλά πράγματα. Κάθε σχέση γονιού με παιδί είναι μοναδική. Ήταν μια δύσκολη απώλεια.

Έχοντας αντιμετωπίσει την απώλεια του μπαμπά σου, μπορούσε να διαχειριστείς πιο εύκολα το θάνατο του κολλητού σου;

Ήταν απότομο. Μου δημιούργησε άλλα συναισθήματα. Σκεπτόμουν πως γίνεται ένας άνθρωπος της ηλικίας μου να φύγει τόσο νωρίς. Ο κολλητός μου ήταν σκηνοθέτης. Είχαμε κάνει μαζί μια ταινία. Πάνω απ’ όλα ήταν ένα σπουδαίο πλάσμα. «Έφυγε» μέσα σε ένα μήνα από καλπάζοντα καρκίνο. Ήταν σοκαριστικό.

Πηγή: https://thecaller.gr/lifestyle/ta-sigkinitika-logia-tou-thanasi-kourlampa-gia-tis-apolies-pou-ton-simadepsan/?fbclid=IwAR20lTHQz1MrI_Hguvn0Ss-jnN_VZ8WbTe8AzHyIYWmyzDdn0i_Wd6LVZQ4

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin