Φωτογραφία: unsplash/Jurica Koletic

Πάλι θα συμβιβαστείς;

Μην συμβιβάζεσαι επειδή λες ότι δεν υπάρχουν πολλοί άντρες. 

Ένα μέρος του προβλήματος είναι το «παζάρι» αυτών που ψάχνουν για ταίρι. Ο κόσμος είναι γεμάτος ωραίες γυναίκες και επειδή υπάρχουν πολύ λίγοι άντρες σε προσφορά ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται, οπότε εσύ είσαι αναγκασμένη να συμβιβαστείς.

Είναι δεσμευμένοι όλοι οι καλοί άντρες; Φυσικά και όχι.

Γιατί συνεχίζεις να είσαι σε μια σχέση που δεν γουστάρεις και τόσο πολύ;

Η ανασφάλεια και ο φόβος σου ότι δεν θα βρεις κάποιον καλύτερο σε παγιδεύει σε μια σχέση που δεν σου αξίζει. Σταμάτα να ρίχνεις χαμηλά τις προσδοκίες σου και ξεκίνα το κυνήγι του θησαυρού. Μην συμβιβάζεσαι επιτέλους για τα λιγότερα και απαίτησε από τον εαυτό σου το καλύτερο για σένα.

Το αγόρι σου είναι εκεί έξω και σε περιμένει. Το αξίζεις!

φωτογραφία: pexeles.com/Andrea Piacquadio

Στόχευε ψηλά, αλλά να είσαι ρεαλίστρια

Είναι καλό να έχεις προσδοκίες, αλλά μη βάζεις τόσο ψηλά τον πήχη ώστε να μην μπορεί κανείς να περάσει από πάνω του. Το να είσαι εκτός πραγματικότητας πρόκειται απλά για άλλη μια μορφή χαμένου χρόνου. Δεν λέμε να μην είσαι επιλεκτική, αλλά μην φτάνεις στο σημείο να ξεγράφεις κάθε άντρα που γνωρίζεις. Οι σχέσεις θέλουν τον χρόνο τους και μην απογοητεύεσαι αν δεν βρίσκεις τον κατάλληλο. Είναι δύσκολο να κάνεις υπομονή, όμως όσο περισσότερο γνωρίζεις τον εαυτό σου τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις τη σωστή σχέση, μία που να λειτουργεί για πρώτη φορά. Και σίγουρα αυτό είναι κάτι που αξίζει τον κόπο να περιμένεις.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα