Οι πέρλες είναι φέτος της μόδας;

Ναι, όσο δεν φαντάζεσαι! Οι πέρλες είναι πολύ της μόδας. 

Με τα μαργαριτάρια δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος. Είναι το μοναδικό κόσμημα που η Κλεοπάτρα δεν δίστασε να καταπιεί επιδεικτικά μπροστά στα μάτια της έκπληκτης αυλής της προκειμένου να αποδείξει τον ακραίο και εξωπραγματικό χαρακτήρα της!


Πάντα πίστευα ότι τα μαργαριτάρια έχουν μια απίθανη κομψότητα  και αριστοκρατικότητα , αλλά λίγο επίσημα για το γούστο μου. Φέτος όμως όντας στο επίκεντρο των τάσεων μόδας αποπνέουν μια απλότητα και θα γίνουν το ιδανικό κόσμημα για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και για όλα τα look της ημέρας. Ο λεπτός πολύτιμος λίθος έχει αποδείξει ότι δεν προορίζεται πλέον για τη γιαγιά σου. Σου προτείνω λοιπόν να συστηθείς με αυτή τη Ρετρό τάση όπως έκανα και εγώ με δύο από τα αγαπημένα μου κομμάτια. 

“Oversized Chunky Pearl Necklaces”, ανακάτεψε διαφορετικά μεγέθη και μήκη μαργαριταριών συνδυάζοντας τα με αλυσίδες. “The One Pearled Earring Trend” Ένα από τα πιο καυτά μαργαριτάρια του σήμερα είναι να φοράς πολλά είδη μαργαριταριών στο αυτί και από τη μια μεριά να είναι είτε πολύ μακρύ  είτε διαφορετικό για να κάνει αντίθεση.


Τα μαργαριτάρια ήταν και θα είναι πάντα μια από τις πιο περιζήτητες προσθήκες στο χώρο της μόδας,με την γοητεία τους λοιπόν κάνουν την εμφάνισή τους  και στις ανδρικές τάσεις για το 2020 -21 . Φοριούνται από τους A$AP Rocky, Shawn Mendes, Pharrell Williams, Billy Porter και πιο πρόσφατα, ο Harry Styles, ο οποίος αύξησε μεμονωμένα την αναζήτηση για παρόμοια κομμάτια που φορούσε κατά 31% από τον περασμένο Δεκέμβριο, τα μαργαριτάρια αυξάνονται ως η κορυφαία τάση στα ανδρικά κοσμήματα για το 2020. Ο λόγος που αυτά τα κολιέ έχουν γίνει τόσο δημοφιλή είναι επειδή είναι εύκολο στο στυλ και ατελείωτα ευέλικτο. Όπως είπε η Τζάκι Κένεντι. «Τα μαργαριτάρια είναι πάντα κατάλληλα» Το κυρίαρχο χρώμα στο κόσμημα  φέτος είναι ο χρυσός, ο οποίος αντισταθμίζει τέλεια το λευκό μαργαριτάρι.
Από τα μαργαριτάρια του γλυκού νερού και τα Ιαπωνικά Akoya στο τροπικό μοναδικό φυσικό μαύρο μαργαριτάρι της Ταϊτής υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από την οποία μπορείτε να επιλέξετε. 

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Νέλλη Τσιακυρίδου

Νέλλη Τσιακυρίδου

Η Πηνελόπη Νέλλη είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια. Ότι δημιουργεί έχει την σφραγίδα ενός καινούριου στυλ. Οι τάσεις της μόδας και οι συνδυασμοί, είναι η αγαπημένη της καθημερινότητα. «Οι τάσεις για μένα, είναι κάτι σαν την διαίσθηση!»
Η Πηνελόπη Νέλλη είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια. Ότι δημιουργεί έχει την σφραγίδα ενός καινούριου στυλ. Οι τάσεις της μόδας και οι συνδυασμοί, είναι η αγαπημένη της καθημερινότητα. «Οι τάσεις για μένα, είναι κάτι σαν την διαίσθηση!»

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα