ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Ο μικρός φτερωτός Θεός ανάλογα με τα κέφια του παίζει περίεργα παιχνίδια. Δεν είναι άλλωστε σπάνιο να βλέπουμε ανθρώπους πετυχημένους και ισχυρούς  στην προσωπική τους ζωή να κάνουν επιλογές που δεν είναι συμβατές με το προφίλ τους, όπως σχέσεις ανισότητας ή σχέσεις στις οποίες συμβιβάζονται. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια τα οποία συμβιβάζονται στον έρωτα?

ΤΑΥΡΟΣ

Η δυσκολία του Ταύρου, όπως και όλων των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού, είναι ότι δεν θέλει να βγει από την βολή και την συνήθεια του, γι’ αυτό και θα επιμείνει ή θα συμβιβαστεί σε μια σχέση που του παρέχει οικονομική ασφάλεια, έστω και αν δεν τον καλύπτει πλέον συναισθηματικά,  άλλωστε την συναισθηματική του πείνα μπορεί χορτάσει με υλικά αγαθά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος κρύβεται πάντα πίσω από την εικόνα της ιδανικής οικογένειας, γι’ αυτό και θα μείνει σε μια σχέση ή ένα γάμο μόνο και μόνο για να μην χαλάσει την εικόνα του καλού παιδιού που έχουν οι γονείς ή οι συγγενείς του, ενώ δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει ως θα τον οδηγήσει σε αρκετές ερωτικές περιπέτειες, στο τέλος όμως της ημέρας θα συνεχίσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη των Ζυγών να έχουν έναν άνθρωπο δίπλα τους, τους οδηγεί πολλές φορές να συμβιβάζονται σε ερωτικές σχέσεις, μόνο και μόνο από το φόβο μην μείνουν μόνοι τους. Στο τέλος όμως της ημέρας, αυτή η στάση τους οδηγεί να αφήνουν πίσω τις δικές τους επιθυμίες και να καταπιέζουν τα συναισθήματα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για την ατσαλάκωτη εικόνα τους οι Αιγόκεροι θα κάνουν τα πάντα, έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που ένας Αιγόκερως θα συμβιβαστεί σε μια σχέση, η οποία του προσφέρει την τέλεια βιτρίνα τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάθετε ήσυχος, το αντίθετο, μπορεί πολύ εύκολα να ζει διπλή ζωή στην οποία απολαμβάνει πολύ όμορφες στιγμές.

Photo cover: pixabay.com

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα