Ο Μητροπολίτης Μόρφου, το τερμάτισε! Έμπλεξε τον Αστερίξ με τον κορονοϊό

“Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες για όλα αυτά που ζούμε τώρα” δήλωσε ο Μητροπολίτης.

Η πανδημία του κορονοϊού που εδώ και μήνες “χτυπά” αλύπητα όλο τον πλανήτη, με αποτέλεσμα οι θεωρίες συνωμοσίας να… δίνουν ρεσιτάλ. Μία από αυτές και η εξήγηση που έδωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος ο οποίος βρήκε έναν μοναδικό τρόπο για να συνδέσει την Covid-19 με τον… Αστερίξ.

Δηλώνοντας ότι και ο ίδιος διάβαζε μικρός το εν λόγω κόμικ, έδειξε ένα τεύχος του 2017 στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένας μασκοφόρος πρωταθλητής με το όνομα “κορονοϊούς”.

“Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες για όλα αυτά που ζούμε τώρα” δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το κόμικ αναφερόταν σε “μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης της καημένης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε”.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου περιγράφει τον χαρακτήρα του “κορονοϊού” λέγοντας:

“Αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού το φαβορί μας που έρχεται κατευθείαν από τη Ρώμη, ο πρωταθλητής με τις νίκες, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορονοϊούς, και ο πιστός του ο Βακχύλους. Ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορονοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορονοϊός… “Κορονοϊούς, Κορονοϊούς. Ακούτε;”.

“Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνομωσιολόγοι” κατέληξε ο Μητροπολίτης.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Πηγή: https://thecaller.gr/fun/o-asterix-mas-proetimaze-gia-tin-elefsi-tou-koronoiou-to-termatise-o-mitropolitis-morfou-vinteo/?fbclid=IwAR2rWn_qa7wU8KgV7ocldJi-vBnXwZLUfDMgsxBVHqlknugucu67pH6Q0ak

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin