Διαλογισμοί για μείωση του άγχους, απελευθέρωση από αρνητικές εμπειρίες και βελτίωση της διάθεσης

Οι διαλογισμοί μέσα από το Υποσυνείδητο μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου. Και ο ψυχοθεραπευτής Dr. Mike Dow, μας δείχνει τον τρόπο.

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο του «Το υποσυνείδητο» μοιράζεται μια τεχνική οραματισμού η οποία σας επιτρέπει να συνομιλήσετε με το υποσυνείδητό σας και να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις ικανότητές σας. Το πρόγραμμά του ξεκινάει με γνωσιακή θεραπεία, στην οποία κατόπιν ενσωματώνονται διάφορες μέθοδοι για την προσέγγιση του υποσυνειδήτου: ενσυνειδητότητα, εκπαίδευση στη χαλάρωση, ύπνωση, διαλογισμός.

Πριν ξεκινήσουμε…

  • Ακολουθούν τρεις ασκήσεις οραματισμού (meditations) στα ελληνικά. Προκειμένου να κάνετε οποιαδήποτε από αυτές τις ασκήσεις, θα σας συμβουλεύαμε να βάλετε στο αθόρυβο τους ήχους κλήσης και τις ειδοποιήσεις στο κινητό σας και να καθίσετε κάπου αναπαυτικά.
  • Αν δεν έχετε κάνει ξανά διαλογισμό, τότε είναι μια πολύ καλή αρχή… ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα κάνετε 5-10-15 λεπτά ή όσο εσείς το επιθυμείτε.
  • Αργότερα, μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο «Το υποσυνείδητο» του Dr. Mike Dow και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του για πολλών ειδών ασκήσεων διαλογισμού, τις οποίες σας παρέχουμε στα ελληνικά δωρεάν.
photo:pexels.com/pixabay

Ασκήσεις οραματισμού από το βιβλίο του Dr. Mike Dow, Το Υποσυνείδητο

Για να αφήσετε πίσω τραυματικές εμπειρίες

Όλοι αγωνιζόμαστε ν’ αφήσουμε πίσω άσχημες αναμνήσεις. Οι σχέσεις καμιά φορά παίρνουν άσχημη τροπή. Οι εμπορικές συμφωνίες τινάζονται στον αέρα. Οι αναπάντεχες απώλειες μας καταρρακώνουν. Και όταν συμβαίνει αυτό, στον συνειδητό εγκέφαλο η διάθεσή σας πιάνει πάτο. Αυτή η κακή διάθεση σας στερεί τη χαλαρή, ξέγνοιαστη και ήρεμη αυτοπεποίθηση που είχατε παλιά. Και μένετε στάσιμοι σε παγιδευτικά μοτίβα σκέψεων, συναισθήματα και πράξεις που μπλοκάρουν τις δυνατότητές σας μακροπρόθεσμα. Το να μάθετε ν’ αφήνετε πίσω σας το παρελθόν –και να το κάνετε πραγματικότητα– μπορεί να μοιάζει με μια ατελείωτη μάχη, ειδικά επειδή συνήθως ενεργοποιείτε τον συνειδητό εγκέφαλό σας για να ξεπεράσετε ή να μεταβάλετε κάτι από το παρελθόν σας που είναι χαραγμένο στον υποσυνείδητο εγκέφαλο.

Ας απελευθερωθούμε από την επίδραση των αρνητικών εμπειριών στη ζωή του παρελθόντος.

Ακούστε:

https://soundcloud.com/dioptrabooks/p7i9tcpw12cd

photo:pexels.com/prasanthinturi

Για τη μείωση του άγχους και την κατάκτηση των φόβων σας

Το στρες και ο φόβος κονταροχτυπιούνται για την προσοχή σας κάθε μέρα, μερικές φορές αμέσως μόλις ανακαθίσετε στο κρεβάτι σας ή μόλις τα πόδια σας ακουμπήσουν το πάτωμα αφότου ξυπνήσετε. Δεν θα ήταν υπέροχο να μπορούσατε να επιβληθείτε σε αυτές τις καταστάσεις; Αφιερώστε τουλάχιστον 30 λεπτά και βρείτε την ηρεμία μέσα σας!

Ακούστε:

https://soundcloud.com/dioptrabooks/fcniecml1b3j

Για τη βελτίωση της διάθεσης

Οι περιστάσεις και οι σχέσεις αλλάζουν μέρα με τη μέρα, και οι αλλαγές αυτές μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη διάθεσή σας. Έτσι, λοιπόν, αν έχετε να αντιμετωπίσετε περιστασιακή κακοδιαθεσία ή ακόμα και κατάθλιψη, αυτή η συνεδρία αξίζει να γίνει συνήθεια.

Ακούστε:

https://soundcloud.com/dioptrabooks/t7ufaxzuztvr

Και εδώ μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένους όλους του διαλογισμούς μέσα από το βιβλίο του Dr. Mike Dow «Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου».

Σημείωση του εκδότη: Τα προϊόντα του εκδοτικού οίκου προορίζονται για να αποτελέσουν δυναμικά εργαλεία που αλλάζουν τη ζωή σας και σας εμπνέουν στην προσωπική σας εξέλιξη και θεραπεία. Δεν προορίζονται ως υποκατάστατα ιατρικής φροντίδας. Παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε τις ηχογραφήσεις υπό την επίβλεψη του θεράποντα ιατρού σας. Ο συγγραφέας και ο εκδοτικός οίκος αποποιούνται την ευθύνη για την ακατάλληλη χρήση αυτού του προϊόντος.

Το Υποσυνείδητο

Πηγή:https://blog.dioptra.gr/2020/10/03/dialogismoi/

Photo cover:pexels.com/cottonbro

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα