Οι 5 ασκήσεις του Φάλουν Ντάφα για την εσωτερική γαλήνη


Οι καιροί που διανύουμε είναι αναμφισβήτητα, περίεργοι και τίποτα δεν είναι το ίδιο , όπως το ξέραμε 10 χρόνια πριν. Όντας οι περισσότεροι άνθρωποι σε κατ ‘οίκον περιορισμούς, καλούμαστε σε όλο το κόσμο, να συνηθίσουμε σε έναν καινούριο τρόπο ζωής, που απ’ οτι φαίνεται θα μας συντροφεύσει λίγο ακόμα μέχρι να βρεθεί μια μόνιμη λύση.

Το ερώτημα βέβαια είναι πως περιορίζεις ένα « θεριό» σαν τον άνθρωπο σε ένα τόσο μικρό χώρο όπως το σπίτι του… η μόνη λύση είναι εάν τον ηρεμήσεις και βρει την εσωτερική γαλήνη και ηρεμία με τις ασκήσεις Φάλουν Ντάφα.


Το Φάλουν Ντάφα είναι ένα σετ 5 ασκήσεων , που βέβαια από πίσω τους κρύβεται μια τεράστια κινέζικη φιλοσοφία που αποσκοπεί στην εσωτερική μεταμόρφωση του ίδιου του ανθρώπου και κατ ‘επέκταση της κοινωνίας μας.


Οι 5 ασκήσεις του Φάλουν Ντάφα είναι οι εξής:

Ο Φο Εµφανίζει Χίλια Χέρια, όπου ο σκοπός της άσκησης, είναι το τέντωμα όλου του σώματος, το οποίο βοηθάει στην απελευθέρωση της συσσωρευμένης ενέργειας στο σώμα και την διεγείρει έτσι ώστε να κυκλοφορεί και να απορροφάει ενέργεια και από το Σύμπαν.


Η Όρθια Στάση Φάλουν είναι μια ήρεμη στάση Διαλογισμού που βοηθάει στο ολοκληρωτικό άνοιγμα του σώματος κατά την οποία αυξάνεται η Δύναμη, αυξάνεται η Σοφία, και ανεβαίνει το επίπεδο του ασκούμενου με την ταυτόχρονη ενδυνάμωση των θειικών Δυνάμεων που μας περιβάλλουν.
∆ιαπερνώντας Τις ∆ύο Άκρες του Σύμπαντος είναι η άσκηση κατά την οποία διοχετεύεται η ενέργεια του Σύμπαντος και αναμιγνύεται με την ενέργεια στο σώμα του ασκούμενου. Σε αυτή την άσκηση υπάρχει μεγάλη πρόσληψη και αποβολή ενέργειας η οποία βοηθάει στον εξαγνισμό του σώματος του ασκούμενου σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα.


Ουράνιο Κύκλωµα Φάλουν είναι μία άσκηση μεσαίου επιπέδου και βοηθάει στην κυκλοφορία της ενέργειας σε μεγαλύτερα μέρη του Σώματος, που σημαίνει ότι διορθώνεται η όποια ανωμαλία υπάρχει στο σώμα , και το βοηθάει να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση πλήρως ξεμπλοκαρισμένο.


Ενισχύοντας τις Θεϊκές ∆υνάµεις είναι μια ήρεμη άσκηση ενός υποτυπώδους διαλογισμού κατά την οποία ενισχύονται οι θειικές Δυνάμεις χρησιμοποιώντας τις κινήσεις των χεριών του Φο.

Το κλειδί για την επιτυχία αυτής της άσκησης είναι να μην εκτελείτε καμία νοητική δραστηριότητα, το μυαλό σας να είναι εντελώς άδειο αλλά παρ’ολα αυτά απόλυτα Συνειδητό.
Η φιλοσοφία και το ασκησιολόγιο του Φάλουν Ντάφα δεν θα μπορούσε να περιοριστεί μόνο σε ένα άρθρο.

Είναι από τις εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις για να την ευχαριστηθείς. Το καλό με το Φάλουν Ντάφα είναι εντελώς δωρεάν πάντα, οπότε εάν κατά την διάρκεια της βόλτας σας από κάποιο πάρκο , δείτε ανθρώπους να το εξασκούν μπείτε και εσείς στην πρακτική, γιατί το μόνο σίγουρο είναι οτι θα σας καλοδεχτούν χωρίς να σας κρίνουν.

Photo cover: pixabay.com

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Γιάννης Σάσσας

Γιάννης Σάσσας

Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.
Ασχολείται με τις Ενεργειακές θεραπείες από το 2015. Ιδρυτής και Διαχειριστής της σελίδας στο Facebook: Reiki Wellness at Home και στο Instagram: reiki wellness at home.

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα