Ποια ζώδια δεν γυρίζουν πίσω όταν πάρουν την απόφαση να χωρίσουν

Η πιο δύσκολη εξίσωση στην ζωή μας, φαίνεται ότι είναι οι προσωπικές μας σχέσεις, και αυτό γιατί άλλες φορές λειτουργούμε με το θυμικό, άλλες με το  συναίσθημα, άλλες με την ανασφάλεια και άλλες με τη λογική. Ιδιαίτερα σε περιόδους εκτάκτου ανάγκης, σαν αυτή που διανύουμε, τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στις σχέσεις διογκώνονται με αποτέλεσμα σε αρκετές από αυτές να έρθει η ρήξη. Αρκετοί άνθρωποι φεύγουν αμέσως, ενώ άλλοι δίνουν δεύτερες και πιθανόν τρίτες ευκαιρίες, μέχρι να πάρουν την απόφαση και να ρίξουν τους τίτλους τους τέλους. Ποια ζώδια είναι λοιπόν αυτά που όταν πάρουν την απόφαση να ότι μια σχέση τελείωσε δεν γυρίζουν ποτέ πίσω;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, μπορεί να το παλέψει μια και δυο φορές και να σπάσει τα μούτρα, όμως όταν πάρει την απόφαση να φύγει, και να δηλώσει ότι κάτι έχει τελειώσει θα το κάνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Αφού, όχι μόνο θα σε έχει βγάλει από τη ζωή του, αλλά θα μπει με φόρα σε νέες περιπέτειες, έχοντας ξεχάσει την ύπαρξη σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον Ταύρο, οι σχέσεις είναι μέσα στα αποκτήματα του, και ουαί και αλίμονο εάν κάποιος πάει να του τα πειράξει. Για να κρατήσει μια σχέση θα κάνει τεράστια υπομονή, ξοδεύοντας πολλά από τα συναισθηματικά του αποθέματα. ‘Όταν όμως πάρει την απόφαση να τελειώσει κάτι και πάει στην επόμενη, θα φροντίσει να μαθαίνει η προηγούμενη, πόσο απολαμβάνει την νέα του ζωή.

ΛΕΩΝ

Η μεγαλύτερη προσβολή για ένα Λέοντα είναι να του δείξεις ότι πλέον δεν του αρέσεις. Θα πληγώσεις τον εγωισμό του, και αυτό πίστεψε με δεν είναι καθόλου καλό. Θα φροντίσει να σε αγνοήσει επιδεικτικά, και να περνάει όσο καλύτερα γίνεται σε ταξίδια και πάρτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σημάδια ότι η σχέση ενός Παρθένου έχει τελειώσει είναι εύκολο να τα αναγνωρίσεις, σταματάει να γκρινιάζει, εργάζεται πολύ και αρχίζει να ασχολείται  συστηματικά με την υγεία και την διατροφή του. Φυσικά η επόμενη του σχέση δεν θα αργήσει να έρθει και θα είναι ένα άτομο με το οποίο θα μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έκανες το λάθος να πληγώσεις Σκορπιό? Να είσαι προετοιμασμένος ότι θα το πληρώσεις ακριβά, αφού πριν πάρει την απόφαση να φύγει οριστικά, και έχοντας κάνει όσες προσπάθειες μπορεί, θα έχει φροντίσει να σε αποτελειώσει συναισθηματικά και ερωτικά. Μην σας φανεί περίεργο εάν σας πει το οριστικό τέλος την στιγμή που νιώθετε υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό σας και του έχετε αφεθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα για τον Υδροχόο είναι πολύ εύκολα, λειτουργεί με το μυαλό και όχι με την καρδιά και το συναίσθημα. Οπότε του είναι πολύ εύκολα πατώντας ένα κλικ στο μυαλό του σας έχει διαγράψει οριστικά, σαν να μην περάσατε ποτέ από τη ζωή του, αφήνοντας έτσι πολύτιμο χώρο για την επόμενη κατάκτηση, η οποία δεν θα αργήσει να έρθει….

Photo cover: pixabay.com

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα