Βασίλισσα Ελισάβετ: Ζητείται προσωπικός βοηθός με 35.000 λίρες μισθό μόνο

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας αναζητά προσωπικό υπάλληλο για να ταξιδεύει μαζί της σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο υποψήφιος που θα πάρει τη θέση θα έχει full πρόγραμμα και θα ταξιδεύει συχνά σε ολόκληρο τον πλανήτη, με την 94χρονη μονάρχη, ενώ ο μισθός του θα αγγίζει τις 35.000 λίρες!

Η αγγελία στο Linkedin αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει «να έχει εξαιρετικές διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες», ενώ θα πρέπει «να μπορεί να εργαστεί αποτελεσματικά και να λαμβάνει πρωτοβουλίες έχοντας ελάχιστη καθοδήγηση».

Ακόμη, χρειάζεται «να μπορεί να παραμένει ψύχραιμος και οργανωμένος και κάτω από πίεση».

Χριστούγεννα στο Ουίνδσορ για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Λόγω της επιδημίας του νέου κορονοϊού, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος θα περάσουν φέτος τα Χριστούγεννα «ήρεμα» στο κάστρο του Ουίνδσορ, για πρώτη φορά τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το βασιλικό ζεύγος περνά παραδοσιακά τις γιορτές στο τέλος του έτους στην κατοικία του στο Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ (ανατολική Αγγλία), μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας.

Όμως, μπροστά στην υγειονομική κατάσταση, η 94χρονη βασίλισσα και ο 99χρονος σύζυγός της, με εύθραυστη υγεία, αποφάσισαν να παραμείνουν στην κατοικία τους, που βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου.

«Έχοντας εξετάσει όλες τις συστάσεις των ειδικών, η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου αποφάσισαν να περάσουν φέτος τα Χριστούγεννα ήρεμα στο Ουίνδσορ», ανέφερε σήμερα ένας εκπρόσωπος τύπου των βασιλικών ανακτόρων.


Με περισσότερους από 59.000 νεκρούς και 1,5 εκατομμύρια κρούσματα, η Βρετανία είναι η πλέον πληγείσα χώρα της Ευρώπης από την πανδημία.

Photo cover:pixabay.com/WikiImages 

Πηγή:https://thecaller.gr/marias-diary/psachnete-doulia-i-vasilissa-elisavet-anazita-prosopiko-voitho-35-000-lires-o-misthos/

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα