«Αν ο Άι Βασίλης ήταν αθλητής…», παιδικός διαγωνισμός

Για πρώτη φορά, το Πρότυπο Επιστημονικό Κέντρο «Αεί Φέρειν» σε συνεργασία με το Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» προσκαλεί παιδιά ηλικίας 6-12 ετών να εμπνευστούν από τα θετικά μηνύματα της νέας χρονιάς και να δημιουργήσουν την επίσημη εορταστική ευχετήρια κάρτα του 2021 με τίτλο:

«Αν ο Άι Βασίλης ήταν αθλητής…»

Τα παιδιά καλούνται να αποτυπώσουν τον Άι Βασίλη, μέσα σε ένα αθλητικό πλαίσιο. Με τον τρόπο αυτό, εκτός από δώρα, αγάπη και χαρούμενες ευχές το νέο έτος του 2021 θα μεταφέρει και την «αισιόδοξη όψη» της νέας χρονιάς που έρχεται, τις προσδοκίες, αλλά και το κουράγιο που χρειαζόμαστε όλοι στο δρόμο προς την πρόοδο.

Η νικητήρια κάρτα θα είναι και η επίσημη ευχετήρια κάρτα η οποία θα σταλεί από το Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» και το Αεί Φέρειν και «θα ταξιδέψει» με τη σφραγίδα του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» και του Αεί Φέρειν, είτε ταχυδρομικά, είτε ηλεκτρονικά (ως ecard) σε εκατοντάδες παραλήπτες για να μεταφέρει τις πιο ελπιδοφόρες ευχές στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο για τη νέα χρονιά. Τα παιδιά επιστρατεύουν τη φαντασία τους και μας μεταφέρουν τα θετικά μηνύματα για το 2021, αλλά και όλα όσα ονειρεύονται να φέρει ο Άι Βασίλης στον κόσμο.

Επίσης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, το Αεί Φέρειν διοργανώνει το «1ο Συνέδριου Αθλητικής & Συναισθηματικής Αγωγής | Αγώνας, Αειφορία, Πρόοδος» το οποίο έχει εγκριθεί και θα υλοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με το Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» και όλα τα έργα των παιδιών θα παρουσιαστούν σε μια εικαστική έκθεση η οποία θα παρουσιαστεί στη διάρκεια του Συνεδρίου. 

ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Διάλεξε χρώματα και υλικά και ζωγράφισε τον Άι Βασίλη με τη δική σου ιστορία και τις δικές σου σκέψεις, σε ένα άθλημα υπαρκτό ή φανταστικό για τον κόσμο που εσύ ονειρεύεσαι. Τι θα έχει μέσα φέτος ο σάκος του Άι Βασίλη; Ποια θα είναι η διαδρομή που θα ακολουθήσει για τη νέα χρονιά; Θα έρθει πάλι με το έλκηθρο ή μήπως θα έχει ένα νέο «φανταστικό» εργαλείο;

Περιμένουμε το έργο σου μέχρι τις 18/12/2020. Μπορεί εσύ να είσαι ο καλλιτέχνης ο οποίος θα φιλοτεχνήσει την επίσημη ευχετήρια κάρτα του Αεί Φέρειν και του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης».

ΟΔΗΓΙΕΣ

1.         Ζωγράφισε τον Άι Βασίλη με το δικό σου τρόπο (μπορεί αυτή τη φορά να είναι πολύ διαφορετικός από όλες τις προηγούμενες χρονιές!) σε χαρτί μεγέθους Α4. Προσοχή: το έργο δεν πρέπει να περιλαμβάνει γράμματα ή αριθμούς!

2.         Συμπλήρωσε με τη βοήθεια του γονέα/κηδεμόνα τη φόρμα συμμετοχής

3.         Στείλε μας το έργο σου και τη φόρμα συμμετοχής ηλεκτρονικά με email στη διεύθυνση info@aeiferein.gr.
Τα έργα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά με email έως την Παρασκευή 18/12/2020 στις 17.00.

Για να κατεβάσετε την Φόρμα συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ

ΔΩΡΑ

Τα έντεκα πρώτα έργα που θα διακριθούν στο διαγωνισμό θα λάβουν επίσης και συμβολικά δώρα και αναμνηστικά:

1ο Βραβείο: Φωτογραφική Μηχανή
2ο Βραβείο: Δωρεάν συμμετοχή δύο εβδομάδων στο Summer Camp 2021 του Αεί Φέρειν*
3ο Βραβείο: Δωρεάν συμμετοχή μιας εβδομάδας στο Summer Camp 2021 του Αεί Φέρειν*
4ο Βραβείο: Δωρεάν συμμετοχή δύο εβδομάδων σε ένα από τα εργαστήρια του Αεί Φέρειν*
5ο Βραβείο: Τρισδιάστατα παζλ (χορηγία της εταιρείας «Δ.Κλειδάς και Σια «Το Παιδαγωγικό Παιχνίδι») 
6ο Βραβείο: Επιτραπέζια παιχνίδια (χορηγία της εταιρείας «Δ.Κλειδάς και Σια «Το Παιδαγωγικό Παιχνίδι»)
7ο έως 11ο Βραβείο: Από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Θες να παίξουμε;… Όμως όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι» [Ν. Μιχαλόπουλος, Εκδ. Άγκυρα, Νοέμ. 2016. Επίσημο βιβλίο του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» με Πανευρωπαϊκή Προεδρία για θέματα bullying (χορηγία της εταιρείας «εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ»)]
Επιπλέον, οι 20 πρώτοι νικητές θα λάβουν αναμνηστικά δώρα από το Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης».

*Εάν ο τόπος διαμονής των νικητών για το 2ο, 3ο ή 4ο βραβείο είναι εκτός Αττικής τότε το δώρο τους θα αντικατασταθεί με επιτραπέζια παιχνίδια (χορηγία της εταιρείας «Δ.Κλειδάς και Σια «Το Παιδαγωγικό Παιχνίδι»)  και το αρχικό έπαθλο θα μεταβιβαστεί στον επόμενο αναπληρωτή νικητή.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Τα παιδιά μπορούν  να χρησιμοποιήσουν όποια υλικά και τεχνικές επιθυμούν (μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, ακουαρέλλες, κολάζ κ.α.).
  • Τα έργα θα πρέπει να σταλούν σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία ως συνημμένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@aeiferein.gr, μέχρι την Παρασκευή 18/12/2020 στις 17.00. Στο θέμα του email και στο όνομα του συνημμένου αρχείου παρακαλούμε να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο-Όνομα-Ηλικία-Σχολείο του παιδιού και να συνοδεύεται από συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής.
  • Κάθε παιδί μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό μόνο με ένα έργο.
  • Οι νικητές θα επιλεγούν από την επιτροπή του Κέντρου «Αεί Φέρειν» (αποκλείεται η νομική οδός).
  • Τα νικητήρια έργα θα πρέπει στη συνέχεια να σταλούν ταχυδρομικά στο Κέντρο Αεί Φέρειν και δεν θα επιστραφούν, αλλά θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της δράσης «1ο Συνέδριο Αθλητικής & Συναισθηματικής Αγωγής | Αγώνας, Αειφορία, Πρόοδος».
  • Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά (με email) μέχρι τις 19/12/2020. Στη συνέχεια τα ονόματα και τα έργα τους θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες http://www.aeiferein.gr/ & https://www.oaka.com.gr/ καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των δύο φορέων.
  • Τα έργα μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε άλλες εφαρμογές για τις ανάγκες του Κέντρου «Αεί Φέρειν», του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» ή και των χορηγών και θα δημοσιευθούν και ηλεκτρονικά σε ποικίλα μέσα επικοινωνίας (site, Facebook, Instagram κ.α.).
  • Για συμμετοχές από ομάδες, σχολεία και λοιπούς φορείς θα πρέπει τα στοιχεία κάθε παιδιού να συνοδεύονται  με τα στοιχεία του εκάστοτε φορέα.

Για διευκρινήσεις, ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε είτε ηλεκτρονικά αποστέλλοντας email στην ηλ. διεύθυνση info@aeiferein.gr είτε τηλεφωνικά καλώντας στο 210 6838728.

Photo cover: pexels.com/MaBoîteAPhotos

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα