Search
Close this search box.

Με φωνάζουν και γκουρού των χρωμάτων!

Θα σας πω τα πάντα για το χρώμα που θέλεις να φοράς!

Πιστεύω στο κατάλληλο χρώμα τη σωστή στιγμή, αλλά μη ξεχνάς ότι το καλύτερο χρώμα στον κόσμο είναι το χρώμα που σου πάει. Ας γνωριστούμε λοιπόν και να συστηθούμε με τα χρώματα.
Στα βασικά λοιπόν !

Εσύ που προτιμάς το μπλε σου αρέσει η ηρεμία σου μέσα από τους τόνους του, κινητοποιεί την πνευματική σου διαύγεια, δημιουργεί όμως και μια απόσταση. Το μπλε έχει την ιδιότητα να φαίνεται ότι ο χρόνος κυλά πιο αργά.

Συναισθηματικό κίτρινο και ορισμός της ενσυναίσθησης, με έντονη αυτοπεποίθηση  αλλά και φόβο . Όταν ένα χρώμα έχει έντονη επίδραση το πρόσημο του είναι είτε θετικό είτε αρνητικό. Το κίτρινο σίγουρα δεν μπορείς να το αγνοήσεις.

Ευγενικό πράσινο! Εσύ που εκφράζεσαι μέσα από το πράσινο πρέπει να γνωρίζεις ότι το πράσινο  βρίσκεται στο κέντρο του φάσματος με συνέπεια να ισορροπεί και να πλημμυρίζει από αισιοδοξία.

Τα 3 Τ του κόκκινου. Ταμπεραμέντο, Τόλμη και Τύχη. Χρώμα που αποπνέει δύναμη και φιλοδοξία. Το κόκκινο έχει το χάρισμα να ζωντανεύει καθώς ατενίζοντας το αυξάνονται οι παλμοί μας. Το καθαρό κόκκινο είναι το πιο δονητικό, συναρπαστικό χρώμα του φάσματος,

“Υπερβολικό” Διασκεδαστικό Πορτοκαλί και έχεις  ένα επικοινωνιακό χάρισμα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το πορτοκαλί ενθαρρύνει την πρόσληψη οξυγόνου στον εγκέφαλο, χρώμα διεγερτικό, χαρούμενο και φιλικό.

Πολυδιάστατη και εσύ και μωβ σου. Οι Μωβ προσωπικότητες είναι διανοητικά και συναισθηματικά ελεύθερες. Ανώτερη δύναμη, ερωτισμός και πνευματικότητα. Το μωβ υπαινίσσεται πολλά διαφορετικά συναισθήματα ανάλογα με την απόχρωσή του.Νοσταλγική έλξη με μυρωδιά λεβάντας και χαλάρωσης.

Φλερτ, Ρομαντισμός και ορισμός της θηλυκότητας. Το Ροζ  θέλει κότσια, καθώς ήταν ο ορισμός του αγορίστικου χρώματος .  Εκπρόσωπει την ευεξία και καταπραΰνει. Προωθεί την προσήνεια και αποθαρρύνει την επιθετικότητα κατά του εαυτού μας και κατά των άλλων.

Όντας η «βασίλισσα» της ουδετερότητας, με το Γκρι αντιπροσωπεύεις το συμβιβασμό και προσδίδεις μια αίσθηση γαλήνης. Το Γκρι και οι τόνοι του είναι δροσερά και ξεκούραστα χρώματα προσδίδοντας μια επίσημη εξουσία.

Σκληρή και ” πολύ καλή” μέσα από το τέλειο Λευκό. Το απόλυτο ελεύθερο της χρωματικής έκφρασης του λευκού με αίσθηση ελευθερίας, απλότητας και της καινούριας αρχής.

“Το πιο πολύχρωμο χρώμα” Μαύρο. Μάνο με πλεονασμό συστήνεται το μαύρο. Δυναμική, εκλεπτυσμένη και μυστηριώδης. Για όλες τις ηλικίες, όλες τις περιστάσεις και ανά πάσα στιγμή. Αλαζονικό – φιλόδοξο  χρώμα που σου λέει “Δεν σε ενοχλώ – μην με ενοχλείς”

Μία κούπα καφέ… Γνωστό ως το χρώμα της «φύσης», το καφέ συνδέεται με την άνεση και τη ζεστασιά. Εσύ που επιθυμείς το καφέ που είσαι  ελαφρώς συντηρητική με σεβασμό στο περιβάλλον και αισθησιακή απόλαυση.

Εξτραδάκι!
Και για τους λάτρεις της απελευθέρωσης των συναισθημάτων μέσω του υποσυνείδητου σας συστήνω το Shocking Pink.
Ροζ απόχρωση με πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα κόκκινου. Ενεργητικό, ευχάριστο και μοντέρνο χρώμα. Τολμηρό με δόση αυτογνωσίας και ελεγχόμενα πάθη.

Share:

Νέλλη Τσιακυρίδου

Νέλλη Τσιακυρίδου

Η Πηνελόπη Νέλλη είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια. Ότι δημιουργεί έχει την σφραγίδα ενός καινούριου στυλ. Οι τάσεις της μόδας και οι συνδυασμοί, είναι η αγαπημένη της καθημερινότητα. «Οι τάσεις για μένα, είναι κάτι σαν την διαίσθηση!»
Η Πηνελόπη Νέλλη είναι μια ταλαντούχα σχεδιάστρια. Ότι δημιουργεί έχει την σφραγίδα ενός καινούριου στυλ. Οι τάσεις της μόδας και οι συνδυασμοί, είναι η αγαπημένη της καθημερινότητα. «Οι τάσεις για μένα, είναι κάτι σαν την διαίσθηση!»

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα