Τι δείχνουν οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα

Μια διαφορετική εβδομάδα ξεκινά για όλους μας, και αυτό θα το νιώσουμε πολύ έντονα, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού, θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να μπούμε σε δράση.

Ένα επίσης ενδιαφέρον Αστρολογικό στοιχείο είναι, ότι, κατά τη διάρκεια της δεν θα έχουμε καμία πλανητική μετακίνηση.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα της εβδομάδας θα έχει ο Ποσειδώνας, τον οποίο θα συναντήσει αρχικά η Αφροδίτη σε όψη τριγώνου, δίνοντας μια νότα ρομαντισμού στην ατμόσφαιρα.

Ενώ στην συνέχεια, οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον  Ήλιο και τον Ερμή είναι πιθανό να μας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες, οι οποίες δεν θα αργήσουν να διαψευσθούν.

Από την άλλη , η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα ευνοεί τους μοιραίους έρωτες.

Ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, θα μας βοηθήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να μπούμε σε δράση.

Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), τα οποία θα καταφέρουν να προωθήσουν τα σχέδια τους. Έντονες καταστάσεις στην ερωτική τους ζωή θα ζήσουν τόσο οι Σκορπιοί και οι Ταύροι όσο και οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι. Ενώ, ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) ώστε να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης.

Την Κυριακή 06/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θα κάνει πιο ευαίσθητους και ρομαντικούς  τους εκπροσώπους του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 07/12 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους)

Την Τρίτη 08/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να επικεντρωθούν στους στόχους τους.

Την Τετάρτη 09/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 10/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, ευνοεί τους μοιραίους έρωτες και την ανανέωση της ερωτικής ζωής τόσο για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους, του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 11/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, θα ωθήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες για την ζωή τους και να ξανά μπουν σε δράση.

Το Σάββατο 12/12 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 13/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα , θα παρασύρει σε παρανοήσεις και κατά συνθήκη ψέματα, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Ζω με πάθος τις στιγμές με τους αγαπημένους μου, και δεν διστάζω να αναλάβω πρωτοβουλίες, αρκεί να είμαι σίγουρος για τις αποφάσεις μου και δεν παρασύρομαι σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Photo cover:pixabay.com/Gerd Altmann 

Πηγή: https://www.oroskopos.tv/evdomadiaio-planitiko-skiniko-apo-6-12-13-12-2020/?fbclid=IwAR1XW9igIjCPcUQ83EXiyGrFtYaMLmS2BcVgQ8TKPxJ17KSa5dUed4GTaAI

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα