Ζώδια: Full του έρωτα και της φαντασίας

Αυτό που πραγματικά έχουμε όλοι μας ανάγκη, είναι να ξεφύγουμε από την συγκεκριμένη πιεστική κατάσταση, και να ζήσουμε το παραμύθι ενός μοιραίου έρωτα.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού και η συνάντηση της στις 06/12 σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (18ο 10’), υπόσχεται ότι θα παρασύρει σε πολύ ρομαντικά μονοπάτια.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε τους αγαπημένους δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα γύρω μας, να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να εκφράσει την πιο τρυφερή του πλευρά, αλλά και τις ερωτικές μας επιθυμίες.

Ενώ αρκετοί από εμάς, θα βγάλουμε στην επιφάνεια τα κρυφά καλλιτεχνικά και δημιουργικά μας ταλέντα.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να ονειρευτείτε είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα του εκφράσετε τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο ρομαντικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας φέρει πιο κοντά με ένα συνεργάτη σας, με τον οποίο μπορεί να ζήσετε και ένα ρομάντζο, έστω και αν διανύουμε περίοδο καραντίνας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό σας θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύες , θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εικόνα σας, βάζοντας ως στόχο να καταφέρετε να την βελτιώσετε άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον κρυμμένο σας ρομαντισμό θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, με ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον σύντροφο σας την πιο τρυφερή και ρομαντική σας πλευρά.

ΛΕΩΝ

Το μυαλό σας στις οικονομικές σας υποθέσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύες,  θα σας βοηθήσει να βρείτε οριστική λύση σε μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας σας.  Γεγονός που θα σας γεμίσει απέραντη χαρά και θα ξαναφέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα βαθιά σας συναισθήματα θα εκφράσετε χωρίς δισταγμό αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας με τέτοιο τρόπο, που θα τον εκπλήξετε ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Νέες επαγγελματικές συνεργασίες προ των πυλών για εσάς τους Ζυγούς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να βρείτε εμπνευσμένους τρόπους για να ολοκληρώσετε με επιτυχημένο τρόπο μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε πιο όμορφη την ζωή των αγαπημένων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μότο των ημερών είναι έρωτας και φαντασία. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τα κρυφά σας ταλέντα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές, γεμάτες αισθησιασμό και φαντασία με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα μυστικά μονοπάτια θα περπατήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες , θα ωθήσει να κάνετε όνειρα για το μέλλον όχι μόνο για εσάς, αλλά και για την οικογένεια σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε αυτές τις ημέρες και έναν έρωτα ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο κοντά με τους φίλους σας θέλετε να έρθετε, όσο και αν είναι δύσκολο, αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Ενώ είναι πιθανό, ορισμένοι από εσάς να νιώσουν έντονα ερωτικά σκιρτήματα για ένα άτομο μέσα από το φιλικό τους κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η καριέρα σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να δουλέψετε με ιδιαίτερο ζήλο για την καριέρα και την εικόνα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε τα πάντα για να δείτε το χαμόγελο και πάλι στο πρόσωπο των αγαπημένων σας.

ΙΧΘΥΣ

Τον ιδανικό έρωτα θέλετε να ζήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος εδώ και χρόνια βρίσκεται  στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα από απόσταση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/Patricia Alexandre 

Πηγή: https://www.oroskopos.tv/trigono-afroditis-poseidona-erotas-kai-fantasia/?fbclid=IwAR0hsYNd3gZjAwcM16AszuvetDnsz1O6Jul_7IRJW7-3z7UVqcD2J65l20Y

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα