Ζώδια: Ομιχλώδες τοπίο αυτή η εβδομάδα

Η επιθυμία μας να επανέλθει η ζωή μας στους παλιούς μας ρυθμούς, θα είναι η αφορμή, από κάποια καλά νέα, να μας δημιουργηθούν ψεύτικες ελπίδες ή υπερβολικές προσδοκίες για τις επόμενες ημέρες.

Αιτία, για αυτό το παιχνίδι των ψευδαισθήσεων, θα είναι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει στις 09/12 ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (18ο 12’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να μας δημιουργηθούν αρκετές προσδοκίες που σύντομα θα μας διαψευσθούν, να πέσουμε θύματα οικονομικής ή συναισθηματικής απάτης, να παρασυρθούμε σε λανθασμένες επιλογές και εκτιμήσεις, να μας δημιουργηθούν ψεύτικες ελπίδες για την πορεία μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας, πίσω από τις υποσχέσεις που θα μας δοθούν να υπάρχει δόλος, ενώ, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί θα υπάρχει και έντονο παρασκήνιο γύρω μας.

Η όψη τετραγώνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το βλέμμα στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Ωστόσο, εξαιτίας της της όψης τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να ενθουσιαστείτε με μια πρόταση και να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα χρήματα σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας φέρει μια πρόταση για συνεργασία από ένα φιλικό σας πρόσωπο, η οποία φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη , με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες , είναι πιθανό να σας δημιουργήσουν ψεύτικες ελπίδες για την πορεία μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αδικήσετε το ερωτικό σας ταίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας θα πρέπει να δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η  όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας, και να συμπεριφερθείτε με άδικο τρόπο σε ανθρώπους που σας στηρίζουν, ενώ σε άλλους να δώσετε περισσότερες ευκαιρίες από ότι αξίζουν. Προσοχή, γιατί σύντομα, θα μετανιώσετε για την στάση σας.

ΛΕΩΝ

Αισιόδοξοι και χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες , είναι πιθανό να σας ωθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό ένα μελλοντικό σας σχέδιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί, ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να αποδειχτεί απάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε  αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας επηρεάσει συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να μην δείτε ότι ορισμένα δικά σας πρόσωπα προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στις ψεύτικες υποσχέσεις. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε τόσο τους συναδέλφους όσο και τους προϊσταμένους σας, να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα κεκτημένα σας προσπαθείτε να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς πι Σκορπιοί. Ωστόσο, εξαιτίας της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη,  με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό από τον ενθουσιασμό σας, να παρασυρθείτε σε έξοδα από τον ενθουσιασμό σας για τα οποία είναι πιθανό μετά να μετανιώσετε. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δώσετε μια υπόσχεση στο ερωτικό σας ταίρι που θα μείνει απραγματοποίητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακατάλληλη για δεσμεύσεις είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας, και να ωθήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε να δεσμευτείτε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει αυτές τις ημέρες γύρω από εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα δημιουργήσει πολύ έντονο παρασκήνιο γύρω από εσάς, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κλείσετε τα αυτιά σας στα όμορφα λόγια και να μην πιστεύεται ότι ακούτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια στους φίλους σας μοιράζεστε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αυτές τις ημέρες εσείς  οι Υδροχόοι. Προσοχή όμως, γιατί ,  κάτω από την επιρροή της όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο τους Ιχθύς , είναι πιθανό οι συμβουλές που θα σας δώσουν να μην είναι οι σωστές. Επίσης, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να μην μπλέξετε τις φιλικές με τις ερωτικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Τη ζωή μέσα από ροζ γυαλιά βλέπετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς . Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές, οι οποίες να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σας. Γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις έχοντας ως οδηγό την διαίσθηση σας, και ακολουθήστε τον δρόμο της ψυχρής λογικής.

Photo cover:pixabay.com/AllClear55

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Πηγή:https://www.oroskopos.tv/tetragono-ilioy-poseidona-tholo-topio-kai-pseydaisthiseis/?fbclid=IwAR0yRxTOosAhpBkLdOfPU_HKgvJjj61h1_GsiqebZOnndgbwYROCw2bPYAo

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • info@female-g.com
  • Κύπρου 11, Χαλάνδρι

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα