Σοφία Βόσσου: Ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Λίγες μέρες μετά τη νέα περιπέτεια της υγείας της και το εξιτήριό της, η Σοφία Βόσσου μεταφέρθηκε και πάλι εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, εμφανώς καταβεβλημένη, είχε στείλει το δικό της μήνυμα ευχαριστώντας όσους στάθηκαν δίπλα της αυτό το διάστημα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να συνεχίσει ενδονοσοκομειακά τη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται, προκειμένου να αντεπεξέλθει ο οργανισμός της στη δύσκολη περιπέτεια που περνάει με την υγεία της.

Τόσο η ίδια όσο και οι δικοί της άνθρωποι πίστεψαν πως το πρόβλημα είχε ξεπεραστεί. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου το πρωί, νιώθοντας καλύτερα, μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, όπου βρισκόταν μετά τις δύο επεμβάσεις που είχε κάνει στο στομάχι, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της με ένα μικρό βιντεάκι.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη, με συγκινήσατε όλοι. Δεν θα προλάβω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά γιατί είναι τόσα πολλά που θα χρειαστώ πάνω από ένα μήνα. Σας αγαπάω και ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά όλους», ανέφερε στο μήνυμά της.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin