Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 13/12 έως 20/12

Προάγγελος σημαντικών αλλαγών, θα είναι για όλους μας αυτή η εβδομάδα. Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού στο ξεκίνημα της πραγματοποιείται η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς, έχουμε την πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη,αλλά και την είσοδο του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ενώ οι όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της,  θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην σταθεροποίηση των σχέσεων και των συνεργασιών μας, αρκεί να μην αφήσουμε τα όμορφα λόγια να επηρεάσουν την κρίση μας.

Η Ολική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη, θα δυσκολέψει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς θα τους αναγκάσει να αλλάξουν πορεία στην ζωή τους.

Από την άλλη  η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται, ευχάριστες ερωτικές εμπειρίες για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Επίσης, το τέλος μιας δύσκολης και ιδιαίτερα πιεστικής εποχής φτάνει για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), με την ολοκλήρωση του ταξιδιού του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ενώ, η είσοδος του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει μέσα από δουλειά πάντα, τόσο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς) όσο και τους Κριούς και τους Τοξότες, να πάρουν την επιβράβευση που τους αξίζει. Ενώ από την άλλη  για τα ζώδια του Σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) μια περίοδος αλλαγών, πίεσης και σκληρής δουλειάς ξεκινά.

Την Κυριακή 13/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα , είναι πιθανό να ωθήσει  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου σε υποσχέσεις που δεν θα καταφέρουν να τηρήσουν.

Την Δευτέρα 14/12  η Νέα Σελήνη – Ολική Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές αλλά και στις επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου. Ενώ πιο ευχάριστη θα είναι τόσο για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου, αφού η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα τους βοηθήσει να κινηθούν με αποφασιστικότητα, όσο, και για τους Σκορπιούς , τους Ταύρους, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους των 2 τελευταίων ημερών, που κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα έχουν την τύχη με το μέρος τους στον έρωτα και στα επαγγελματικά τους.

Την Τρίτη 15/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποθέσεις και να σταθεροποιήσουν τις σχέσεις τους τόσο οι Σκορπιοί και οι Ταύροι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι των 2 τελευταίων ημερών. Ενώ , το απόγευμα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα φέρει αέρα ανανέωσης στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ μπορεί να παρασύρει σε ερωτικά μπερδέματα τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες).

Την Τετάρτη 16/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και στις επαγγελματικέ σχέσεις των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Πέμπτη 17/12 ο Κρόνος ολοκληρώνει την παρουσία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου για τα επόμενα 3 περίπου χρόνια, θα αναγκάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να δουλέψουν σκληρά, και να δημιουργήσει νέες σταθερές στην ζωή τους.

Την Παρασκευή 18/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Το Σάββατο 19/12 η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες και τύχη στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς) τόσο στον έρωτα, όσο και στην επαγγελματική του ανάπτυξη, ενώ για τους Υδροχόους θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδια τους.

Ενώ την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) να εκφράσουν πιο εύκολα τα συναισθήματα τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Αλλάζουμε πορεία ζωής, έχοντας ως εφόδια, τις δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις που περάσαμε, γιατί μέσα από αυτές βγήκαμε πιο δυνατοί και σοφότεροι. Το μάθημα άλλωστε που έχουμε πάρει είναι ότι, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση στους στόχους πάντα επιβραβεύονται, όσα εμπόδια και αν χρειαστεί να περάσεις, αρκεί να μην λυγίσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Photo cover:pixabay.com/Mira Cosic 

Πηγή: https://www.oroskopos.tv/evdomadiaio-planitiko-skiniko-apo-13-12-20-12-2020/?fbclid=IwAR2msFLIs0QDh-JBVu9AuAcylNxxL0BvTOxlCowsD-ZH5—nz8KZDjQ7QM

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin